FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

En dag som denna


En stilla stund i skogen. Åbo 22.3.2016. Foto: Håkan Eklund. Nr 82/366.

Jag har svårt att tänka mig ett fegare sätt att "kriga" mot västerländsk demokrati och västerländska värderingar, än att spränga oskyldiga människor i bitar...

Hade ett visst behov av att neutralisera dagens chockerande nyhetsflöde med en stunds vandring i en stilla skog. I ett ljudlandskap med kungsfågelsång. En sång av det mera försynta slaget.

Inlagt 2016-03-22 19:46 | Läst 1096 ggr. | Permalink
Jafyfan, det är många tankar, en kombination av religion, hjärntvätt bristande utbildning o kriminalitet, obegripligt är det, Hälsn, LO
Jag håller med dig - och det är lätt! Fegheten i stridsmetod är monumental. Låt oss sedan inte glömma varför man gör detta. Man vill skrämma oss, göra oss mer följsamma gentemot de egna idéerna och målen.
Det ligger nog inget obegripligt i saken.
Ja, det här som hände i Bryssel är helt galet, men jag ser det som att det är 'bara' en 'förlängning' på det som hände i Paris i november, man fick ju inte fast alla som var skyldiga i det dådet.. och det är klart att de som fans kvar i livet och var delaktiga i dom dåden bara väntade på att få slå till igen.. De som genomförde dåden i Paris kom väl från Belgien.. Det gäller att få tag i alla som varit inblandade i Parisattentaten fullt ut så kanske det kan lugna ner sig..? Låter skönt med en stilla skog..
Hälsn!
Instämmer. Och det påverkar mig mer än jag önskar/ Björn T