Mina egna ord, mina egna åsikter, mina egna bilder samt lite annat snack också.

Dessa härliga människor

Jag står på dagarna och säljer kameror, pratar med folk som har en hobby som de vill utveckla och jag är med och påverkar dessa människor, hur många gånger har jag inte fått frågan om jag håller i fotokurser - kanske lika många gånger som jag sagt att jag inte gör det. När jag var på Ernstson foto fick jag visa elever runt i butiken på två studiobesök, det var ingen annan som ville så det fick jag göra. 

Det är något visst med människor som har en dröm, en glädje i att göra något vid sidan av sitt arbete - som många gånger kan lägga ner ganska mycket pengar och tid på detta. Som kan grotta in sig rejält och som kan gå in i detaljer på saker och ting. 

En bild från Cirkus Scott då de gästade Växjö år 2013, musik är också häftigt för de som  håller på med det. Jag själv skulle aldrig kunna stå i rampljuset. Jag brukar säga att jag har ett utseende som lämpar sig stå bakom en kamera med ett svart skynke över. Där gör jag mig nog bäst kan jag tro. 

Min härliga mormor som föddes 1914 och som skulle fylla 101 år i år om hon hade fått leva. Hon var en helt underbar människa som njöt av livet efter att ha arbetat som städerska nästan hela sitt liv. När jag sa till henne att det hette Lokalvårdare skrattade hon till och sa att hon minsann varit en städerska. 

Stora grabbar, stora leksaker. Härligt plan och piloten har en härligt fin pilotjacka. 

Nej, stanna på den nivå du trivs med och skit i omvärlden. Gör det du tycker är roligast och analysera inte för mycket. 

I morgon är jag ledig, bilbesiktning och kanske hinner jag ta några bilder ute i Kronoberg eller så.... Vi får väl se. 

Inlagt 2015-01-28 22:22 | Läst 454 ggr. | Permalink