Morgan Larm Fotograf

Mina egna ord, mina egna åsikter, mina egna bilder samt lite annat snack också.

Snart tystnar mitt silvermedlemskap.....

Det har inte blivit så mycket bloggande nu som det var tänkt. Så nu när påfyllnad till Fotosidan för att vara kvar som Silvermedlem kommer tror jag att jag låter det vara.

Jag faller nog ner till det som inte kostar pengar på Fotosidan, bloggandet i den mån jag kommer att skriva något kommer att utföras på min sida på morganlarm.blogspot.se

Då jag inte fotograferar något digitalt alls i dag så blir det inte så mycket att visa. Orden har inte så mycket innehåll heller och att blogga känns lite blassé för mig. Men så är det nog, man tröttnar på att göra det som inte är fotografering, själva kringgrejerna runt bilden känns lite magert i min värld. Det är fotograferingen och framkallningen av filmen/bladen som känns intressant för mig. Men det är så som jag ser det. Jag har fotat extremt mycket digitalt men märker att det är det analoga som är mitt största glädjeämne. Lycka till här inne, det är många som är duktiga på att blogga. Många skriver blogg också för att ha något att göra, men har kanske inget direkt att säga. Men huvudsaken är att var och en gör sin grej. 

Kanske kommer jag tillbaka, det har hänt förr. Jag kommer ändå vara här inne för att smygläsa andras bloggar i den mån jag finner någon blogg intressant. 


Postat 2016-01-13 07:39 | Läst 554 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera