Mina egna ord, mina egna åsikter, mina egna bilder samt lite annat snack också.

Lilli och Sussie en gång på Liseberg för några år sedan

Det är så otroligt roligt att fotografera musik, det finns så många duktiga musiker i vårt land och jag var som sagt ute och fotade under min tid i Göteborg. Det är så kul att se kläderna, stilarna och lyssna på musiken. Här var det Lill och Sussie som sjöng troligtvis var det på Liseberg för ett antal år sedan. Mest bilder verkar jag ha på Sussie. Många gånger handlar en fotografering om var man står, i bland kanske man inte kan nå båda som sjunger och då fotograferar man oftast bara den som är synlig framför linsen. 

Jag stod ju i diket längst fram, då var inte scenen så hög som den är i dag. Nu måste man luta kameran upp väldigt mycket och det blir väldigt fel då. 

En bild till på Sussie

Kolla in vilka underbara byxor, det var då man som tjej skulle klippa upp byxorna och sy in en kil så att de blev stora upptill. Sedan ett skärp och dra åt kraftigt. Kolla också vilken häftig bild på hennes vänstra lår. Har sett denna först nu när jag lägger upp den här. 

Svartvit, tri-x troligtvis från 30,5 meters rulle som jag klippt ner och laddat om i spolar för att spara in filmkostnaden lite grann. Men det som är tråkigt är att jag gallrade väldigt mycket då jag fotade. Gillade jag inte det så slängdes det direkt. Det är klart var det inte bra så skulle det ju slängas men det hade ändå varit trevligt att se om bilderna igen innan de kastades. 

Inlagt 2015-01-29 18:52 | Läst 836 ggr. | Permalink