Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Nyårslöften

Har lovat mig själv för 2011: Publicerar bra bilder på FS (Obs! modifierad från gårdagens "bara bra bilder"). 2. Blir mer aktiv på att kommentera andras bilder igen. 3. Ska blogga lagom mycket. 4. Ska sätta igång och träna igen på riktigt. Att bugga och "swinga" är bra men något annat som tillägg är ännu bättre. 5. Ska läsa mer än vad som har hunnits med under hösten. 6. Ska uppfylla alla mina löften hit och dit. 7. Ska byta profilbild på FS.

Vissa saker hänger ihop, t.ex. mer läsning blir det om man ägnar sig mindre åt bloggn... Fast mest verkar det finnas "mer-grejer" på listan. Oroväckande.

Bortom Saltsjön

Inlagt 2011-01-01 21:54 | Läst 3093 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Vilken läcker nattbild! Dina nyårslöften ser mer ut som en samling goda föresatser. Av det där slaget som enligt någon filosof utgör den stensatta vägen till helvetet :-)

Jag har själv av och till förpestat mitt liv med goda föresatser. Ganska ofta, om sanningen ska fram. Numer tar jag det lugnare på den kanten, och ser till att om jag verkligen bestämmer mig för att satsa på något, så ska det vara en idé som känns rätt i hjärterötterna.

Om du byter profilbild så hoppas jag att det fortfarande är en porträttbild av dig själv du väljer. Alltför många här på FS har bilder som visar allt möjligt annat. Visst är de fria att göra hur sjutton de vill, men jag trycker det är *tråkigt* när de gömmer sig på det där sättet! Det finns ju inget mer intressant än människor.
Svar från RHelena 2011-01-02 11:32
Har kommit fram till att nattbilder är ganska kul. Har dock lyckats med bedriften att ha kameror som inte lämpar sig för detta allra bäst, dvs. höga ISO medför mkt brus. Och andra sidan är det uppiggande att kämpa mot svårigheter (ungefär som att kämpa mot naturens krafter = t.ex. att vara ute vid riktigt dåligt väder).

Det mesta av mina nyårslöften är egentligen bara en samling gammalt skåpmat som behöver dammas upp igen. Ännu en gång tycker jag att det tar för mycket tid att att skaffa bröd för dagen...!

Tänker absolut inte byta profilbild till någon Kalle Anka-bild! Visst får folk göra som de vill, men lite märkligt blir det med somliga som anser att det är rätt att fota vad och vem och när man vill, man exponerar även sina vänner här på FS, men fotografen själv håller en hemlig profil.

Och som jag har noterat någon gång; det är lättare att göra påhopp på andras bilder när man är avidentifierad. Vi har förresten ett liknande problem också i vår bostadsrättsförening då den elektroniska anslagstavlan av och till används för anonyma trista påhopp på andra boende.
Gedigen löfteslista du har. Jag har bara lovat mig en enda ska inför det nya året, få se om jag klarar det...:)
Fin nattbild över stan.
Listan är egentligen längre än så här.... Lycka till med ditt löfte!