Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Tredje gången gillt...

FS-medlemmen Per J hörde av sig och berättade att han hade fastnat i en av mina foton från Vikingarännet, gällde den första bildserien. Skojigt, känns än mer meningsfullt att man stod där och förfrös fötterna en smula! Per fullföljde förresten loppet också och med hygglig tid. Ingen har gett sig till känna angående den andra bildserien, men kanske finns det någon okänd FS-stjärna där någonstans?

Dristar mig till att publicera ett antal foton till från evenemanget (de sista för den här omgången!) och nu med bilder som har mer fokus på individuella stilar/klädsel/utrustning etc.

Slänger in några bilder i miniformat också, de tål egentligen inte att närstuderas alls bla pga bristande skärpa, men enligt mitt tycke har det funnits något annat där...

              

                  

Inlagt 2011-02-23 00:18 | Läst 2034 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Stavar på skridskoåkning är faktiskt ingenting jag sett i verkligheten. Det måste ha blivit modernt på senare år. Jag vet inte vad det kommer sig, men vissa av bilderna är på något sätt mer personliga än andra. De där som glider fram med ett ledigt och avspänt uttryck berättar inte mycket om sig själva i bilden, men andra (som möjligtvis inte är lika skickliga åkare) strålar på något sätt av något slags mänsklighet :-)
Att åka med stavar är nog en särskild gren egentligen. En helt annan åkstil måste till, lite som fristil i skidåkning. Egentligen har väl dessa sporter korsbefruktat varandra.

Många som åker med stavar och pikar är lite nonchlanta vid användningen, t.ex.genom att hålla stavarna/pikarna i horisontellt läge och i värsta fall dessutom genom att "veva" med dem fram och tillbaka, se t.ex. på funktionären i den tredje bilden. Såg en incident också där en åkare fick en stav i ansiktet och blev riktigt rädd/förbannad, med all rätt.

Det som var lite kul att upptäcka i efterhand var att så många åkare hade ögonkontakt med mig. Eller med kameralinsen i alla fall!