Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Miniserie "Min dag" - dag 8 - Så mycket bilder...

Vad ska man göra med den fasansfulla mängden festivalbilder...???!!!! Idag hade jag ingen biljett till Sweden Rock Festival innanför grinderna, men för den skull slapp jag inte festivalen... Det går nästan utmärkt att ta del av musiken utanför också, har sett och hört t.ex. Bad Company idag. Hört även lite av Slaughter, Nationalteatern och Synphony X. Publiken innanför området är i princip densamma som utanför... Alltså kan det bli en del roliga bilder var man än befinner sig, utom på artisterna förstås. Men det är klart; undrar om det inte ska vara en 4-dagarsbiljett nästa år för min del och bokning så tidigt att det finns sådana kvar...  

I stället för EN dagens bild blir det två idag...

 

En stor nackdel med sådana här jättearrangemang: man måste besöka en bajamaja någon gång. Jag avskyr bajamajor, alldeles extra mycket de som står uppställda på Sweden Rock Festival... En del andra störs inte lika mycket av dem, noterade jag idag, en liten fest intill är väl aldrig fel...  

        

säkerhet säkerhet säkerhet säkerhet säkerhet säkerhet säkerhet säkerhet säkerhet säkerhet  

 

 

Inlagt 2012-06-09 23:52 | Läst 1892 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Se där ja, du är nu fast i rockträsket. Kul! Men det finns ju faktiskt vattenklosetter på området också i alla fall för de som är innanför grindarna har jag för mig. Jag ska också köpa en fyradagars nästa år.
Svar från RHelena 2012-06-10 09:14
På denna festival finns mycket att hämta även för den som inte är någon hårdrockfantast. Det är väl den stora variationen (och förstås alla kända namnen) som samlar så mycket folk.
Vattenklosetter inom området?! Dem missade i torsdags. :-(
Nu har vi två saker som vi har tillsammans fotografering och att inte gilla gå på bajamaja. Du har så rätt de behövde väl inte ha alla på samma ställe men det är kanske bra för de som skall hämta dessa.

Vi har naturligtvis mer som vi gillar musik, naturen med mera. Tur ni inte fick mer regn för du har inte varit så långt ifrån mig. Vi hade regn hela fredagen. Stackars studenterna.

Nu får du samma inte problem men sorteringsångest kanske som jag har. Jag sitter fortfarande med mina Barcelona bilder. Sorterar och sorterar.

Skall du göra något program med musik till av dina festival bilder det hade blivit häftigt.
Ha det gott
Gun-Inger
Svar från RHelena 2012-06-10 22:46
Resebilder är nästan värst att ta hand om, det brukar ju handla om många dagar och många bilder... Lycka till!