Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Bandykravaller i Uppsala - vårtecken staplas på varandra...

Så var vi där igen. Sista gången. Bandy i Uppsala. Sandviken och Villa Lidköping spelar mot varandra denna gång. På stan såg det ut som kravaller skulle ha brutit ut, med ordningsmakten på plats som sig bör vid viktiga sporttillställningar. Tittar man närmare så ser allt fredligare ut än vid riktiga kravaller.

Bandyfinalen är väl det ultimata vårtecknet för somliga?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obs! Detta inlägg är inget ställningstagande för något av lagen! Jag fotade helt enkelt det som råkade komma i min väg.

Hur kommer det gå för lagen? Matchen har inte börjat ännu, men är i gång om en kvart ungefärligen. Några bandyfans tillhöriga den fotografiska kretsen kommer säkerligen rapportera från plats senare i dag/i morgon även här i bloggen.

 

 

Inlagt 2012-03-25 15:46 | Läst 2075 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder på det sista spektaklet i Uppsala! Den första här härlig med röken och byggnaderna. Du hamnade tydligen bland blå supportrar och jag hoppas på bilder med svartvita tröjjor från någon annan bloggare. :-) Förhoppningsvis med glada miner efter matchen. Ha en fortsatt fin söndag!
//Ewa
Svar från RHelena 2012-03-25 20:03
Tack Ewa! Tyvärr hade jag "fel" objektiv på kameran och därtill hade någon inställning hamnat på sniskan för övrigt också, annars hade bilderna blivit riktiga kanonbilder! ;-)
Tittade på matschen med ena ögat via TV-rutan; det blev riktigt spännande mot slutet! Tydligen var det min lott att föreviga de blivande förlorarna!
Ser ut som dom redan tullat på innehållet i bandyportföljerna! :)
Svar från RHelena 2012-03-25 20:14
Supportrarna såg väldigt glada ut trots att bandyportföljerna lyste med sin frånvaro...! Kanske har inte Lidköping någon portföljtradition? Annars brukar man se en del portföljer i Uppsala denna så viktiga dag...
Härlig stämning och fina bilder, men med tanke på resultatet borde bilderna varit i svart vitt. :-)

// Bert-Ola
Svar från RHelena 2012-03-25 20:39
Du har så rätt så rätt! ;-)
Underbara bilder, varför tänkte jag inte på att fota det :-) Och "rätt" lag vann!
Svar från RHelena 2012-03-25 23:04
Tack Per! Inte vet jag varför du inte tänkte på att fota i stan. Har inga synpunkter på lagen och i fall det blev rätt lag som vann, men det blev en rätt spännande final när Villa reste sig målmässigt från det totala underläget till att hota SAIK på allvar.
Villa ville men kunde inte och SAIK vann väldigt rättvist, även om det blev onödigt spännande mot slutet. Trevliga bilder på de förväntansfulla Villasupportrarna. Trist att finalen flyttar till Solna fr o m nästa år. Här i Uppsala finns ju så mycket kring bandyn. Vad har Solna att bjuda på?
/Torbjörn
Svar från RHelena 2012-03-25 23:07
ÖNÖDIGT spännande? Jag tyckte att det blev rätt kul, det lilla jag såg i rutan! Håller fullständigt med dig om att flytten till Solna är trist! Vissa traditioner är till för att INTE brytas utan vidare! Det finns säkert goda sakskäl som talar för flytten, men ändå...