** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Det är mycket nu!

Som bekant är pågår en fotofestival i Uppsala, men det finns annat också på gång. Här några skådisar som deltar i Uppsala Krönikespel  - premiär i kväll. 

 

 

 

Inlagt 2011-08-19 17:45 | Läst 2450 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Lustigt med alla dessa lokala historiespel, de blir bestämt bara mer och mer populära. Har du sett krönikespelet någon gång? Är det sevärt?
Svar från RHelena 2011-08-19 23:25
Uppsala Krönikespel har rätt långa traditioner. Själv såg jag spelet någon gång kanske 15 år sedan när man höll till en annan plats. Nu har jag sett delar av repetitionerna under ett par kvällar. Höll på att bli indragen som en "statist" en kväll, borde kanske ha hakat på. Vilken pampig miljö det är för spelet vid Domkyrkan! På tiden att se en hel föreställning igen kändes det som!
Jättefina hästbilder. Har du använt den nya 35:an?
Svar från RHelena 2011-08-19 23:26
Rätt gissat! Nu sitter inget annat på kameran än 35:an! Fast på söndag blir det macrokurs och då byter jag till 100 mm!
Jag såg på UNT:s hemsida att det blev inställt ikväll pga större vattenläckage i den stora behållaren ovanför. ;) Fast de ska ju hålla på till den 27:e så det är väl ingen större kris.

Första hästen verkar rätt nyfiken på vad det är för mystisk klickande svart låda. :)
Svar från RHelena 2011-08-20 20:02
Oj då! Nu har det i alla fall slutat att regna tack och lov!

Som f.d. hästflicka tolkar jag hästens min som nyfikenhet blandad med en aning rädsla. Den här kusen var rätt cool ändå och lät sig pysslas om utan att krångla. Helt klart uppfattade han dock mig som en avvikande varelse, jämfört med barnen runt omkring.
Jag måste lägga mig men var tvungen kika på dina bilder. Jag förstår där händer så mycket så ditt avtryckarfinger får arbeta i ett.
Ha en fin lördag
Gun-Inger
Svar från RHelena 2011-08-20 20:03
Ja det är bråda tider... I dag har jag varit volontärsarbetande på festivalen, men det har inte hindrat mig från att fota!