En webblogg av David Elmfeldt kring fotosidan.se, foto, community och annat mys.

Du har väl inte missat Portfolion som ingår i Plus?

Eftersom vi numer har ställt om så att i Plus ingår allt som tidigare ingick i Guld så finns det en Portfolio. Där kan man ladda upp bilder var syfte mer är att vissa upp för en speciellt målgrupp (tex ett event). Ett sådant album kan dessutom lösenordskyddas.

Gör så här:

- Skapa ett nytt album. Ange Portfolio och namn. Spara. 


- Redigera sen albumet på nytt och nu finns fältet Lösenord för Portfolio.



Ps. Välj gärna Portfolio-mallen 100% så får du en mobilanpassad mall.

Inlagt 2017-06-12 13:30 | Läst 3382 ggr. | Permalink
Något har hänt med Portfolio-samlingssidan där man normalt får en överblick av alla sina publicerade portfolios.

OBS! Förr visades antingen den bild man valt som "albumomslag" i denna vy och om man inte valt någon sådan så visades första bilden i portfolion som "Albumomslag" . Nu visas inga bilder alls!

Se gärna hur min samlingssida ser ut nuförtiden. Jag brukar även lägga lite HTML-kod i headern som gör det möjligt att hoppa tillbaka till den "bloggbakgrund" som hör till aktuell portfolio eller till min bloggs startpunkt (= senaste bloggen som lagts in).

https://sten-ake-sandh.fotosidan.se/portfolios.htm

Kan någon kolla på detta?

Jag har flaggat detta för ett tag sedan men det ser lika dant ut fortfarande. Detta ändrades efter att vi fick den "nya" Fotosidan-webben.

Jag tycker det är synd att det här "glitschar" nu för det var ju så bra tidigare.
Tack David för att du fixade detta så att översiktssidan funkar igen i Portfoliodelen. Även Google-indexeringen av portfoliornas texter och XMP-metadata verkar funka nu vilket verkligen är toppen.