Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Dagens (fusk)bild 16 december 2010

Idag begick jag dödssynden att glömma kameran hemma när jag åkte till jobbet.  Inge bra. Och det kändes inte så lockande att ta med kameran ut på hundpromenaden på kvällen, för det snöade så förbannat. Därför fuskar jag lite. Bilden nedan är inte tagen idag. Jag tog den i måndags, men då valde jag ju att publicera en luciabild. Jag befann mig på platsen nedan även idag, så hade jag haft med mig kameran hade jag tagit en ny bild. Men den hade sett ungefär likadan ut, så därför tar jag mig friheten att använda en bild tagen i måndags i stället.

Bilden föreställer busstorget, som är beläget under tunnebanestationen i den intressanta Stockholmsförorten Kista.  När jag inte vill stirra ut över Jan Stenbecks torg i väntan på bussen (se inlägg 2 december) går jag till denna inspirerande plats och väntar på bussen. Det är kallt, grått, blåsigt och tråkigt, men desto skönare när bussen väl kommer.

Inlagt 2010-12-17 19:13 | Läst 914 ggr. | Permalink
Du begick dödssynd innan jobb och även efter. Men inte illa att hålla dig 15 dagar... ;-)
Svar från Hundblues 2010-12-17 19:53
Näe, jag är ibland lite imponerad av mig själv. Men jag är ju så förälskad i min nya Canon S95, så det är svårt att vara utan den. Den kameran är så otroligt lagom. Lagom stor, lagom bra, lagom dyr och lagom snygg.
En sådan plats gör sig bättre på bild när man sitter stugvärmen än när man står i snålblåsten och väntar på bussen!