Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Det finns fördelar med att inte fotografera så mycket

Eller i alla fall en fördel.  Av olika skäl har det inte blivit så mycket semesterresande i år som det brukar bli, och följdaktligen har det inte heller blivit så mycket fotograferande. Högen av osorterade och obearbetade bilder har inte vuxit till sig så mycket i sommar. Eftersom vi har varit hemma mycket har högen till och med krympt. Faktum är att NU ÄR JAG IKAPP. Inga bilder att gå igenom. Och det är den enda fördelen med att inte fotografera så mycket, man hinner ikapp. Och nu har jag hur mycket bilder som helst som jag vill dela med mig av. Men idag nöjer jag mig med bilderna från tisdagens allsång på skansen. Ja, alltså jag var inte där. Jag promenerade runt Djurgården med en arbetskamrat och min kamera, och vi hörde allsången på behagligt avstånd. Det bildmässiga resultatet blev såhär.

På det hela taget är det roligare att fotografera än att trängas på Skansen. 

Inlagt 2012-08-05 21:48 | Läst 1714 ggr. | Permalink
Vilken rikedom av fotografiska motiv det finns i Stockholm!
Svar från Hundblues 2012-08-06 09:00
Ja så är det ju. Och det är därför jag blir så frustrerad när folk säger att de måste åka utomlands för att kunna ta riktigt bra bilder. Den svenska naturen är minst lika fin som Grand Canyon, Stockholms eller Bohusläns skärgård finare än Galapagosöarna, Gamla Stan minst lika exotisk som Paris för gatufotografer och......ja, dessutom är det närmre och darmed både billigare och mer skonsamt mot miljön att fotografera där man bor än att resa halva jorden runt i jakt på den perfekta bilden. Någon gång ska jag skriva en blogpost om det.