Skepnad

Form och gestalt

Lina berättar del 1

Tillvaron här på Christinelund är ganska så behaglig. Både fyrbenta och tvåbenta besökare passerar ofta förbi och då blir det liv på luckan. Annars hänger jag mest med husse eftersom han bestämde sig för att vara hemma permanent när jag hämtades 1 maj i år 2018.

Husse tänkte att de skulle ganska lätt att få pli på mig på ren rutin eftersom familjen har haft två fyrbenta vänner tidigare. Men han hade fel.

För att var lite hygglig och ibland vara  till lags så poserar jag eller hittar på något skoj när husse vill fotografera eller filma mig. Häromdagen råkade bli ett tillfälle när han hade hängt på ett teleobjektiv på sin snabba kamera och väntade på lite aktion.

Det är väl inte mitt fel att grannens dörr stod vidöppen och en väldoftande ost fanns på köksbordet. Visst är det otillåtet att nappa den men husse fick i alla fall en bild med språng.

När jag var en tre månaders golden retreiver valp så utforskade jag omgivningen runt vårt hus lite försiktigt. Husse filmade mig när jag gick till en liten ö i Hagbyån:
Lina går till lilla ön

 

Lina 4 1/2 månader

Postat 2018-07-12 16:04 | Läst 1524 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera