fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Naturligt nedfall en helt vanlig måndagmorgon (idag alltså)

För det är väl måndag idag?

Jag håller inte alltid reda på dagarna nuförtiden, när jag inte längre har ett arbete som styr livet och inte längre behöver vara som jag ska vara, utan är som jag är (försöker i alla fall).

Så här såg det i alla fall ut när jag tittade ut denna måndagmorgon. Under äppelträdet fanns många fynd av skilda slag, så jag blev genast inspirerad till ett trivialt måndagsmorgon-blogginlägg  (ett lagom  ord att snubbla på så här på morgonen?). Fast när jag skriver har det nog redan hunnit bli förmiddag, men hoppas ni kan svälja den anomalin.

Jag tittade neråt...

... och kunde se det naturliga nerfallet, Ett blogginlägg började växa i mitt inre, även om det lite handlar om att koka soppa på en spik, men det är det som är lite roligt när jag skriver det jag ibland kallar för triviala eller banala inlägg som inte handlar om något, men där orden ändå växer fram.

Hur man säger något om ingenting?

Naturligt nedfall eller resursslöseri?

Jag vänder mig sedan om och tittar på nedfallet  under busken som brukar knacka på mitt duschrumsfönster när det blåser ute. Jag undrar om den vill in eller bara är nyfiken.  Kanske är det bara buskis (till skillnad från busskis och buskiss) om det nu inte handlar om en bus-kis (om det finns kisar norr om staden).

Busknerfall och busknedfall.

När jag vred på kameran, blev nerfallet nästan som ett partitur. Är det kanske bara  någon sorts avancerad tolvtonsmusik busk-kisen försöker spela  på fönstret när han får vederbörlig hjälp av Eol.

Inlagt 2013-07-29 10:46 | Läst 3455 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det kan bli mycket att värja sig för i nästan alla riktningar! Ha det!
När min fru går till jobbet efter några dagar ledighet, då chansar jag på att det e måndag! ;)
Men min fru drabbas också av det här under semestern, "Vad e det för dag i dag?" :) :)
/B