fotografering (och annat?) med ddarriga händer

På väg genom stan

Idag hade jag tröttnat på att bara lufsa runt i närområdet norr om staden, så jag åkte in till staden på nya äventyr, och så här såg det ut när jag kommit dit. Av någon anledning kommer jag ofta hit när jag åker in till  staden utan att ha något egentligt  mål. Det  finns säkert något  skäl till det, även om det inte  är rationellt.

Eftersom jag hade hamnat i en äldre miljö, tyckte jag att jag kunde anpassa mig, och satte  på ett äldre objektiv på kameran, en sådan där glasklump  som  jag måste fokusera  manuellt. Till vad nytta? Det ska väl vara  nöjet  då.

Det var många andra kameror ute och gick också, men de fotade varandra mycket, om de inte helt enkelt  bara var telefoner och deras mattar och hussar bestämde  vad de skulle göra.

Jag kunde spela rollen av förvirrad turist där  jag gick, så försvann jag  i mängden.

Jag försökte undvika att ta bilder som jag  redan tagit någon annan gång jag gått här. Jag kanske lyckades, för jag känner inte igen bilderna när jag tittar på dem.

Jag kan ju känna igen element i bilderna, men inte bilderna  som helhet, och det  är ju alltid roligt om det blir något nytt. Motiven är desamma, men bilderna blir nya?

Men alltid kan man väl hitta  någon liten detalj som man inte sett förut.

Eller kaanske årstidstypiska motiv.

.Vad som hände sedan är ännu höjt i dunkel.

Inlagt 2014-10-27 22:23 | Läst 901 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver