fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Ett staket, eller kanske ska man skalla det för plank

Det har hamnat förut i mina bilder, det här planket, men kanske inte varit själva motivet, utan mer varit i vägen för fotograferandet. Det är ju också en barriär som måste kringgås, när man är ute och går. Det blir så när järnvägen klyver samhället, med fyra spår i bredd.

Planket är uppbyggt av ett antal sektioner  som alla verkar ha sin egen karaktär och när jag såg det häromdagen föddes iden: att gå längs  barriären 0ch fota de olika avsnitten. Men då hade jag ingen  kamera med, så jag fick återvända en annan dag.

Alltså följer här några  smakprov.

Växtlighet, färger och utseende varierar.

Ibland sticker bakgrunden upp.

Ibland blir det mer färg.

.

Centrum och tåget till Gävle.

När jag vände ryggen  till planket såg det ut så här.

Inlagt 2015-10-30 10:16 | Läst 2404 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ja det var ju lite skiftande utformning på barriärerna, estetiskt snyggt, not...men dom gör väl sitt bästa, betongdesignerna.
Mv/G
Svar från janolof 2015-10-30 17:12
Man får väl betrakta varje sektion som ett separat konstverk och inte se till helheten/J-O
UL/SL-pendeln brukar jag åka med när jag ska till Stockholm. Den stannar förvisso på en massa ställen, men man hinner inte köpa varmkorv. Det kunde man göra i Hällnäs på sträckan Vännäs-Storuman en gång i tiden. Korvgubben kom t o m in i tåget och tog upp beställningar. En varmkorv i Helenelund skulle sitta fint :).
Svar från janolof 2015-10-30 17:07
Det här tåget jag (nästan) fångat har bråttom och stannar nog bara i Uppsala på vägen till Gävle. Undrar om det finns någon korvgubbe i Helenelund....
Återigen en skön promis...
Gun-Inger
Svar från janolof 2015-10-30 17:09
Ja, så lätt ger jag inte upp!