fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Dags för en tankepaus?

Jag har ju bloggat  åtminstone  lite halvintensivt sedan jag och  dottern kom  hem från vår. tågluff, även om  det inte var en storskalig tågluff i 70-talsstil. Nu kände jag behov av lite eftertanke, eller vad  jag ska kalla det. Ett litet  mellanspel kanske, för att hålla ihop trådarna.

Tågluffarbiljetterna har  ändrats med tiden , det  finns inte  bara ett kort som gäller  för fritt resande, utan et antal olika varianter. Den vi valde  var ett kort med fem resdagar under en månad. Eftersom vi flög till startpunkten och hem från slutpunkten, kunde vi få in ytterligare sex städer i vår  rutt, och sova några nätter på varje ställe.

"Ljuden från Donau  ackompanjerar oss i vårt rum,långa båtar som skär genom  vattnet, vågskvalp, diskret puffande från motorerna och stadens ljud därbakom. Därtill en solnedgång."

Det skrev jag den30:e maj i anteckningsboken. I Bratislava, vår andra stad. Passande nog hittade jag en bild också.Vi borde kunna få in  fyra städer till på vår biljett. Minst. Men vi jagade inte städer, vi var ute efter upplevelsen.

.

En öl vid Donaus strand, medan solen går ner är avkopplande efter en varm dag.

Inlagt 2016-06-24 22:11 | Läst 939 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag gläds verkligen med dig J-O, att ni fick göra denna fina resa tillsammans. :)
/Affe
Svar från janolof 2016-06-25 09:57
Tack Affe! Det var en upplevelse att få resa igen.
/J-O