fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Det bliver vad det bliver, i alla fall när tiden är kort och blåsten snål

Det blev några snabba bilder på vägen mellan pendeltåg och jobb i går morse. Det var inte skönt att passera skönheten, för vid vissa vindriktningar blir det som en vindtunnel av arkitekturen kring tornet, och i går var det så. Med vinden i ryggen blev det dock några rutor.

Victoria Tower var det som var skönheten.

Det pågår fortfarande arbete där, eller är det igen, så att vissa vinklar störs av kravall(?)staket. Jag kan inte fånga speglingarna som jag vill. Alltså blir det som det blir.

Jag skulle förstås kunna ställa mig mellan avspärrningen och tornet, men då kommer det alltid med en gubbe med kamera i bilderna, och det vill jag inte ha ...

Utsnittsfotografering fick det bli.

Ett annat utsnitt...

Sedan raskt vidare...

Inlagt 2012-10-11 07:42 | Läst 1448 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Intressant arkitektur detta, under viss förhållanden kan väl tornet närapå bli osynligt, på tal om det, den där gubben med kamera kan du inte be honom gå därifrån när du skall fotografera.... ;o))

// Leif M
Svar från janolof 2012-10-11 09:45
Regn, dimm, moln och dis kan ibland vara förödande för siktbarheten. Den där gubben är envis, han flyttar sig när jag flyttar mig ;)
Huset är intressant, för det kan uppvisa så många vyer.

MvH
/J-O
Trean från slutet är läcker!
Och banne mig jag skall nog ta in på det där hotellet...- och smyga omkring en tidig morgon, med kameran...
En lagom lätt dimmig morgon... :)
/ Lena
Det är mitt absoluta favorithotell av alla Scandichotell jag bott på. Inte bara för den ursköna utsidan utan också för den så annorlunda och mycket vackra insidan. Sen att maten är såååå supergod gör inte det hela sämre! =)