fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Att följa en uppmaning...

Gå ut i skogen och prata med träden. Det var Leif Bength som tidigare idag fick mig att inse att det är något jag försummat. Så på vägen hem passerade jag skogen. Ingen storskog men dock en skog. Och inte med favoritobjektivet, men lill-kameran som jag hade med mig. Och jag försökte att inte använda sökaren, eller rättare sagt jag gjorde inte det. Testade skärmen igen.

Där stod dom ståtliga i kvällssolen, två stabila tallar på åsen, ett par resliga träd jag inte träffat förut, längs en stig jag aldrig gått förut, men de verkade inte ha något emot att jag fotograferade dem.

 

Kvällssolens ljus satte liv i skogens färger...

 

 

...och på marken börjar höstfärgerna ta över

 

 

En liten höstpromenad i skogen

tillsammans med lillkameran Canon S70

Inlagt 2008-08-31 21:26 | Läst 4519 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Kul! Härliga bilder! Och skogen ställer villigt upp och bjuder på sej själv...både i tankar och ord och du bjuder som jag ser tillbaka lika generöst :-)
/Leif
Första bilden är jättehärlig! :o)
Men kolla! Man ser vad de sa! Och man ser hur det doftar av snart-höst-skog, underbart! :-)