fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Attans också...
...sökarlöst?

Ja, attan kommer ju från aderton. Fy sjutton och Attans. Men nu var det den artonde dagen jag tänkte på. Var en stund på jobbet om eftermiddagen, för att förbereda morgondagen, och då (attans) kom jag på:  En bild om dagen håller doktorn borta. Nej jag har glömt vad jag skrev, men tog upp kameran gjorde jag på vägen ut.

Eftersom jag gnällt över sökarlösa kameror förut i dag, så tog jag fram min sökarförsedda kamera och lät bli att använda sökaren. Tänk om det kommer en framtid där man måste klara sig utan sökare. Då gäller det att vara beredd. Men det var lika mycket att pröva själv och inte bara tycka utan att veta. Alltså prova.

Fotografen kan anas i fönstret när han fotar med hjälp av skärmen och struntar i sökaren.

 

Det gick ju bra. Bäst att testa utomhus, med att dokumentera djurlivet.

 

En spegling till. Också sökaroberoende komponerad och fotograferad.

Där dök Kista Science Tower upp igen. Det gör det lite då och då i min blogg. Kan det ha någon betydelse, eller pockar det bara på uppmärksamhet?

 

Slutsats från detta fotograferande: Det går att fota utan sökare, även med en gammal  liten skärm som min kamera har.

Adertonde dagens bilder. Canon S70.

Inlagt 2008-08-31 20:45 | Läst 4222 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?