fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Hjälp, motiven är slut! Det blir inga fler bilder...
...kände jag i morse, men plötsligt så...

Det började redan igår, plötsligt tog alla motiv slut, vägen till och från jobbet var alldeles sönderfotograferad och där fanns inte längre några bilder och jag gick i andra tankar. Motivebb?  Eller var det tankarna som gjorde det,  var det tankarna som trängde bort bilderna?

Lite märkligt kändes det i alla fall, när det alltid brukar drälla av bilder längs vägen.

 

Men då plötsligt, när jag var nästan framme vid jobbet blev jag upplyst, två lysande hus hus, ett naket och ett påklätt, stod för den bedriften. Var det vårljuset, eller var det bara det att de var onödigt vita. Kommer de verkligen att kunna hålla sig rena?

 

Och ett halvt hus bort dök detta upp:

Ser det ut så kan man ju inte låta bli att ta en bild. Vårljuset en räddare igen.

 

Och sen var det kört. Ingen bildvila längre. Bilderna rasade in. Tur att jag var nästan framme vid jobbet.

Det var nog vårljuspeglingarna här med som förförde mig.

 

I väntkuren stod han och väntade på mig. Bara att knäppa.

 

Sedan fick det vänta tills jag gick hem. Påtänd av pånyttfödelsen bestämde jag mig för att pröva zoomen igen. Hade väl lite tankar på att fånga några väggar.

 

Subway-mannen

 

Mannen som lyfter balkar

 

Lite abstraktare


Lite längre boort hittade jag en ny vinkel på höghusbygget. Eller var det ljuset jag hittade. Båda kanske.

 

Nu går vi hem!

 

 

Färdiggånget

 

Det blev bilder idag med. Märkligt.

Inlagt 2011-03-31 22:14 | Läst 3559 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ja, där ser du! Bilderna tar inte slut, bara uppmärksamheten ibland. Och om inte annat så kan du säkert hitta en ny position att plåta från inne i någon av tunnlarna :-D Dagens tunnelbild är för övrigt den bästa jag sett på länge!