fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Jag får väl klara mig ändå

Jag uppdaterade operativsystemet i datorn för ett  par dagar sedan och sedan dess är inte datorn överens med  lightroom, så jag bestämde mig för att ändra arbetssätt och köra med jpg direkt i kameran. Det  är ju ändå så  att jag slutat jaga de riktigt bra bilderna, jag är nöjd om de är bloggbara och  att de ger  mig nyttiga promenader.  Alzheimeranpassning  handlar  det  också om, så ett tag får det  bli så. Och det  här är  första försöket med mitt nya bloggbeteende. Några utanfördörren-bilder från i morse.  Några direkt ur kameran, några efter ett snabbt Nik-besök.

Framsidan

.

.

Baksidan.

Och idag blev det en lite längre  promenad i skymningen, för  att testa konceptet.

Undrar om det går att  promenera  utan  kamera?

Inlagt 2018-02-13 17:08 | Läst 404 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Näe, jag tror att man helst alltid ska ha kameran med.. Det skärper upp sinnena och huvet lite extra! Det blir lite extra motion för hjärnan och inte bara för benen, man går liksom och försöker se motiv lite överallt, så är det för mig i alla fall..! Men är det en hel del 'blöt' nederbörd då brukar kameran oftast få stanna hemma, men benen behöver ju ändå få sitt! Idag tog jag med kameran trots att det var rätt blött.. men det gick bra!
Hälsn!
Jo lite så är det ju, men idag var det mer vitt än blött
Att promenera utan kamera kan jag inte rekommendera. Risken finns att någon annan tar dina motiv.
Svar från janolof   2018-02-13 21:11
Tänk, det har jag aldrig tänkt på!
!Bäst att skynda sig.
Promenera utan kamera? -Det måste ju vara som att äta utan mat!

Ha det gott J-O! /Thomas
Svar från janolof   2018-02-13 21:19
Kan det ge abstinens?
Bloggbara bilder...- bra uttryck! =)
Jag tycker dagens inlägg har fyra rutor som fint hänger ihop i både färg och stramhet.
Hoppas du får ordning på Lr.
Svar från janolof   2018-02-13 21:17
Tack,jag håller tummarna
Hur ska man veta det? Jag har aldrig vågat prova, tänk om det går, vad händer då?
Svar från janolof   2018-02-14 11:20
Ja, vem vet?

Kategorier