fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Jag har slutat att försöka ta bra bilder, j ag fotar sådant som är skoj och som jag mår bra av

Jag går  ju någorlunda normalt nu  och rör mig ganska obehindrat i  omvärlden när jag  blivit  av  med brännskadepaketet på foten, men  ändå är  inte allt som tidigare. Jag  känner ju hur Alzheimerhjärnan möblerar om sig    sig då  och då, när  saker händer. Och att försöka  ta bra bilder  är ansträngande, så jag tar  bara bilder som är  enkla  och  roliga ta och tänker  inte så  mycket på  resultatet i det ögonblicket.

Jag  jobbar inte heller så  mycket med  bilderna efteråt numera, Raw-format och  en snabb vända i Lightroom är det vanligaste

Jag hörde  ambulansen  komma...

Jag skriver heller inte så mycket numera, mindre än vad  jag vill. Fingrarna protesterar!

De trycker på fel  tangent, eller så  krampar  de.Och nu är både jag  och fingrarna trötta efter det  här inlägget

Inlagt 2018-01-19 19:49 | Läst 1060 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fortsätt med det ! Dvs det som är skoj och som du mår bra av.
Ha en fin helg,
hälsningar Lena
Att må bra är det viktigaste, att behaga andra är en lyx man kan unna sig ibland. Och då är väl lyxen mest någon annans. Fast att få respons på det man gör är viktigt, helst då inte negativ respons.

På den första bilden får du positiv respons från mig :) Jag är själv en liten sucker för såna där bilder med skarpt motljus och skuggor.

Det låter jobbigt med dina besvär. Tänk om världen vore så bra ändå att ingen skulle behöva ha besvär. Hoppas att du har bra dagar också, och fortsätter fotografera.

Ta det lugnt på isgatorna! /Thomas
Trots att det är jobbigt och besvärligt för dig nu tror jag att de dagliga fotopromenaderna gör dig gott. Att med egna sinnen kunna se och uppleva det man möter är för många något självklart, men för dig är det trots allt förenat med en betydande ansträngning. Vi får ha det i minnet när vi betraktar dina bilder. De berättar hur du har det just nu. Äkta och okonstlat. Bra så tycker jag.
Man skall göra sådant man tycker om som och för att man tycker om det och inte för att prestera tycker jag också. När det gäller kramp i fingrarna så fick jag det också, ofta i samband med att jag ätit, det visade sig att kosttillskott av magnesium fixade mitt problem, kanske värt att testa mot krampen?
/Affe
Att fota för att det är skoj och för att man mår bra är helt rätt!

Hälsningar
Eva
Tycker det verkar klokt! Tänker att kameran faktiskt är ett sällskap, och att fota det som är roligt måste ju vara både bra och rätt, för alla väl? Väldigt skönt att foten läkt ut så du kan promenera som du vill, det är för mig en stor frihet att fortfarande kunna röra mig fritt, säkert för dig också. Av dagens bilder gillar jag tvåan bäst, blåljusstrecken och så alla frågetecknen som hänger där i luften....Trevlig helg!/ Björn T
Din blogg är väldigt uppskattad av mig, jag är tacksam för det du publicerat.
Det blev så många kommentarer här så jag skriver ett kollektivt tack: Tack!
Sista bilden, nog den bästa tunnelbilden jag sett av dig! (Och du har ju tagit många.)