fotografering (och annat?) med ddarriga händer

kvadratlek,för det är ju bara lek det är,och terapi

Jag försöker inte ta bilder med innehåll  eller uttryck , det tillhör en förgången tid. 

Nu försöker jag bara fylla kvadrater med  va jag  ser just då. Blir det en bra eller rolig bild gör det inget så länge det är skoj, bra terapi  är det ändå enligt min  läkare: promenad, foto och bloggning

.

.

Färg   

.

eller  svartvit

Och efter dessa korta rader är mina fingrar trötta och darriga  av skrivandet.

Inlagt 2018-09-29 17:21 | Läst 1423 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Färgkvadraten tycker jag är fin...härlig sensommarbild!
Svar från janolof 2018-09-29 20:03
Tack! Var en lagom blandning tycktete jag
Härligt så det är fler än jag som leker med bilder i dag...
Fint format du har valt .
Nu är det bär o sedan blir det mättade färger.
Ha det bra var rädd om fingrarna jag vet hur det känns.
Hälsar
Gun-Inger
Svar från janolof 2018-09-29 20:08
Jag har kört kvadrater ett tag nu, gäller bara att fylla dem med något.
Första kvadraten har en fin sommarkänsla,
Det blir ju bilder med både uttryck och innehåll fast du kanske inte tänker så när du tar bilderna. Och här och där lägger så jag in mina känslor i ditt uttryck och får ett intryck :-), många hälsningar/ Björn T
Svar från janolof 2018-09-29 21:05
Visst tfinns det undermedvetna med när jag tar de här bilderna. jag tänker allt mer sällan när jag tar bilderna lika kan det bli när man ser på bilder, egna och andras
Hej Jan-Olof! Jag gillar att du kör det kvadratiska formatet. Jag tycker själv att det är ett trevligt format att kika på och ger en annan syn på fotograferandet. Själv blir det en hel del med det kvadratiska formatet när jag är ute på stan och kör gatufoto.
Idag tycker jag nog att bilden i färg gör sig bäst att förmedla höstens framfart.
/Sven
Svar från janolof 2018-09-30 19:38
Roligt att du gilla, och idag blev det mer höstpromenad