fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Nu blev det längre...

...eller kanske är det bara en smalare form av fotografering, fast egentligen är det nog bredare det handlar om. Plötsligt var det dags för något nytt, eller så var det bara en idé jag fick. Och än så länge mest på lek, på väg till och från.

 

Här var det två som också var på väg till, för det var i morse, fortfarande mulet och småmörkt och tyvärr kan jag inte göra bilden bredare här, men än så länge är det ju bara på försök.

 

 

Nej, det har inte varit jordbävning, det är bara objektivet som inte gillar att jag kommer så nära och protesterar.

 

Fult och tråkigt även om det är brett!

 

 

Tunnelstudie med ett bredare perspektiv än vanligt. Det gäller att vidga vyerna.

 

 

Tja, något ska jag väl skriva här med: Något. Nu är det gjort.

 

 

Höstfärger, men visst blir det lite plottrigt i det här lilla formatet.

 

 

Lite tomt på folk just nu, men vänta bara tills tåget har kommit. Men i morse var det visst tjall på strömmen, så det dröjde lite.

 

Nej, jag använde inte lill-kameran idag, jag släpade på den stora, systemkameran, för jag hade fått för mig att jag skulle ta breda bilder. Dom är förstås beskurna på höjden. Och, som sagt, bara en lek med formatet. Jag har aldrig gjort så förr, och jag lovar att inte göra så igen.

Inlagt 2008-11-18 19:26 | Läst 1570 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Lek du på bara. Sköna vardagsbilder även i ett annat format. Fast det är något med breda bilder. Kanske är det att man inte är van vid formatet, som gör bilderna lite mer intressanta. Kanske för att blicken lite tvingas vandra från ena sidan till den andra, som man läser en bok. Trots jag själv inte brukar använda det formatet, så tycker jag ändå detta format är intressant. Sköna vardagsbilder som sagt.

/Gunnar
Gillar dina vandringar med kameran.Har gjort det många ggr här hemma men det är ett litet samhälle så efter 10 ggr så har man sett allt.Både på marken och uppåt.Panoramat fungerar bra.
FH Kenneth