fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Nu var det länge sedan sist,
eller kanske
utanför min dörr.

Ja, välj vilken rubrik ni vill, det är i alla fall länge sedan jag skrev något. Kanske ska man våga sticka ut huvudet ur vinter-idet och se om det blir något. Jag har ju inte fotograferat något och då blir det inte heller något skrivet.

Men i morse öppnade jag dörren och tittade ut och såg. Och tog. En bild.

 

Sedan tittade jag ut på andra sidan också. Där var världen svartvit...  Eller blev den?

 

Några dagar tidigare var världen allt annat än svartvit när jag tittade ut genom en dörr på jobbet. Molnen gick lågt, gatlyktor och neonbelysningar färgade världen som sveptes in i blåsande snö.

 

 

Så mycket mer har jag inte fotat de senaste månaderna. Jo ett träd också. Kanske ska leta upp det. För det är ju så att när jag inte går så fotar  jag inte. Och jag har inte gått. I stället har jag blivit fet. Och det ger ju inga bilder, snarast tvärtom.

Och när jag inte går, tänker jag inte heller så då blir det inte heller något att skriva om...

Inlagt 2010-02-08 21:32 | Läst 3845 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Skönt att du är på väg ut ur idet!
Hoppas att fötter och ben har vilat upp sig så du kan gå, fota och tänka igen snart. Har saknat dina underfundiga bilder med kommentarer.
/nic
Härligt att du tittar ut
mvh
Bengt
Välkommen ut ur idet. Ser fram emot att få ta del av dina promenadtankar och bilder.
Ha de' bra!//Kurre