fotografering (och annat?) med ddarriga händer

På besök hos Claes

Jag var på besök i Svea Ingenjörsregementes gamla lokaler idag, och det var svårt att känna igen sig, för det är länge sedan jag tillbringade några veckor av min värnplikt där.  Nu har de parkerat Claes i ett gammalt garage där så jag gjorde mig ärende dit.

Han hade enkelrum, och egen utgång till gården, så det är ganska fint numera. Personalen verkade trevlig, en massa unga damer.

Claes i sin cell sitt enkelrum. Lite snurrig blev han till och från, och han sover gärna då och då, men verkade ganska pigg. Efter omständigheterna väl, som det heter. Jag hade med mig en bok om gamla järnvägar i västra USA:s bergtrakter för att pigga upp honom med, och vi pratade en del gamla järnvägsminnen.

Efter en stund gick vi till matsalen för att få lite fika, och då kom hans 90-åriga pappa incyklande efter en tur tvärs genom stan. Bl.a. hade han cyklat hela Drottninggatan och tyckte det var mycket folk där. Hurtigt för den åldern tyckte jag.

Pappa dricker sig otörstig och Claes läser kartan. Jag lämnade dem så efter ett trevligt besök.

.

Inlagt 2012-07-29 21:10 | Läst 3730 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tack så mycket för besöket :-))
Skönt o se att du e på G igen Claes så krya på dig nu så vi kan tjöta vidare om lite bilar o annat skoj .
Så må best nu Claes
Mvh Alf The carbuff
SD40T-2 2012-07-29 21:58
Tack Affe :))
han ser pigg ut den glade Brommakisen=)
mvh
peter
Har han tänkt att rymma med utrymningskartan från sjuksängen redan? Fint fångat igen!
//ewa
Svar från janolof 2012-07-30 11:11
Tack!

Han kollade hur gammal fars karta var och hur mycket som byggts sedan dess...

/J-O