fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Tornet växer,
så jag tänkte att det
kunde få ett eget inlägg

Jag passerar ju här ganska ofta, och ibland kan man inte undvika att tornet kommer med på bilderna, med eller utan avsikt, men igår stannade jag här en minut extra , eller två...

 

På väg från pendeltåget, motorvägen med en knappt skönjbar lastbil och tornet (och kommungränsen, men den syns inte).

 

Promenadstråket från pendeltåget, eller ska jag kanske säga gångvägen för här promenerar man inte, utan går i rask takt mot arbetsplatsen, rakt genom byggarbetsplatsen.

Det andra höga tornet (Kista Science Tower) kan anas till höger i bilden.

 

Lite snett blir det när man lutar vidvinkeln uppåt.

Och många rutor blir det, både på hus och ställningar.

 

Undrar om han når?

 

 

Fångat av mig ,lille PEN och pannkakan (17 mm) i går.

Inlagt 2011-03-15 07:06 | Läst 1636 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul att se en byggnad som jag har som utsikt varje dag från mitt kontor i Kista, eller rättare sagt just NU. Det ska bli spännande att fota det där i sommar när allt är klart och upprensat.
mvh Tommy
Svar från janolof 2011-03-15 21:23
Visst ska det bli roligt att se resultatet när det blir klart, men egentligen är det mer spännande nu när det händer något hela tiden, tycker jag.
Då får vi hoppas att de anlägger en vacker park runtomkring, när det är färdigbyggt. Eller ska det bli parkeringsplatser? Jag minns för många är sedan, när Kista var rätt nytt. Jag besökte en kund där, och det var ett rent elände att hitta parkering. Man skulle åka pendeltåg dit, och sedan ta en särskild buss. Men hur skulle man komma till pendeltåget? Fast det var lättare att parkera inne i city och ta pendeltåget ut, än att hitta parkering där ute.
Svar från janolof 2011-03-15 21:25
Det blir en liten öppen plats, men annars mest parkeringsplatser. Hotellet sitter ju ihop med Kista-mässan, och en mässa behöver parkeringsplatser.