fotografering (och annat?) med ddarriga händer

upsala igen, när jag gjorde fel, ochdet glunkas om Dagny på lördag

lillkameran, den jag är osams  med ibland och som ger bra bilder när vi  är  på gott humör, alias tågluffarkameran. Här har jag just klivit av  tåget och  ska påbörja min  promenad, med  kameran inställd  på raw. Trodde jag. Tji vad fel jag  hade, jpeg  var  det  minsann. Men det upptäckte  jag  inte förän jag var  hemma. Och då var det försent. Men jag bloggade  ändå, med jpg-er som fått passera Lightroom. Men jobbigare   än  vanligt  var det.

Direkt  ur kameran

Fått passera LR

Och här  passerade jag   Fågelsången, Och  det  kan  ju påminna  om  att det  är  första  lördagen  nu på lördag. någonstans därborta samlas Dagny-sugna fotografer. 10.30 brukar det väl vara...

Bilden  en  jpg  som passerat LR, så visst går det

.

En  kyrka  direkt ur  kameran.

Och Fyrisån lika  obearbetad.

Lilla Lumix GM5, med kit-tzoomen står  för  bilderna.

Inlagt 2017-08-28 10:50 | Läst 1341 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det finns ju en del inställningar att göra på en modern digitalkamera, och ibland blir det fel. Men här tycker jag inte felmanövern påverkat resultatet så mycket. Har jag inget inbokat på lördag dyker jag nog upp på Fågelsången.
Jag kommer gärna på lördag om inget oförutsätt inträffar..
Hälsningar Lena
hej på dig! Ska försöka komma på lördag så vi kan fika och snacka lite!
Vissa anser att jpg är det enda rätta :-)
Jag har inte beslutat om lördagen ännu
Blir beslut i veckan