...om konsten att bygga en tröskel...

Vårstädning & konfirmandplåtning

Häromdagen så flyttade min älskade make äntligen på det förskräckliga arkadspelet som stått å tagit upp värdefull plats i kök/matsal/allrummet i studion. Iväg bar det iväg att hämta upp vår gamla matgrupp (som svågern & svägerskan lånat) och ner till studion med den. Jag är sååå tacksam över att få en matplats, för ofta när jag har plåtningar så kommer modellerna långväga ifrån och vi håller på en hel dag, ibland två. Då brukar jag bjuda på mat och eftersom vi inte haft ngn matgrupp så har vi varit hänvisad till soffgruppen vid måltiderna...inte roligt alls tycker jag. 

Som krydda på moset så hittade jag dessutom en underbar lampkrona på rea som passade perfekt, ibland har man flyt :)

Så här blev det i rummet:

 

 

 

Så till konfirmanderna....

 

I förrgår fick jag ett telefonsamtal från en "fotografkollega" som driver ett företag i grannbyn. Han hade ifjol uppdraget att plåta 2006 års konfirmander med allt vad det innebar. I år hade han tydligen fått förfrågan om samma uppdrag, men nu hade han insett att han absolut inte hann med det. Igentligen tror jag faktiskt inte att han hade så stor lust heller, eftersom förtjänsten på dessa uppdrag inte är särskilt imponerande, men det är ju mest mina egna spekulationer...det kanske inte är så igentligen :P

 Iaf så ringde han upp mig och frågade mig om jag hade tid & lust att ta över det uppdraget från honom. Lite tveksam var jag faktiskt, då jag känner en passionerad avsky mot allt vad svenska kyrkan står för...men...bara att inse att ekonomi styr mitt liv, den lilla förtjänsten det ger att plåta dessa heligheter är bättre än ingenting. dessutom så står jag i färd med att bygga ut farstun i studion och få in en toalett, så alla korvören är välkomna.

Alltså tackade jag ja till uppdraget och fick information om vilken jag skulle ringa för att få detaljer om uppdraget.  Så långt allt väl...men det finns alltid en hake...

I ett halvårs tid har jag planerat och glatt mig åt att åka ned till Hallstahammar på en fotograf & modellträff som anordnas sista helgen i maj varje år. I fjol kunde jag inte vara med, men iår skulle jag alltså åka, hotellrum var bokat och planer med andra deltagare var klara....å vad visar det sig då? Jo, konfirmanderna skall plåtas EXAKT samma helg som min efterlängtade fototräff!!!....Murphys lag...eller vad? 

*suck* 

Postat 2007-05-05 17:18 | Läst 2756 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera