...om konsten att bygga en tröskel...

Välkommen Savannah!

 


Vi har fått tillökning i chillafamiljen igen. Denna gång blev det en liten tjej, med betoning på liten. Hon är minst hittils och vi håller tummarna för att hon kommer klara sig. Nu är hon dock några dagar och som det ser ut nu så ser det lovande ut. Mamma & pappa sköter sig som alltid otroligt bra :)

Dock så börjar jag känna mig lite trångbodd. Denna tjej är nummer nio i raden och de burar vi har kommer inte räcka till den dagen det är dags att flyga ur boet. Syskonen Mimmi & Pelle har fortfarande inte fått flytta, så nu blev det liksom lite panik hos mig...jag MÅSTE göra ytterligare en bur!

Problemet är kylan, jag har ingen som helst lust att åka till brädgår´n och köpa virke samt sedan sno ihop en bur om jag måste hålla till i garaget (kallgarage), och i källarn blir det för trångt eftersom ngn har byggt ett mörkrum av halva utrymmet där nere   *flin*

Jag kikade dock på IKEA´s  hemsida, och som det verkar har de billiga garderobsstommar. Som det ser ut nu så blir det till att inhandla en sådan och sedan bara sno ihop en egen nätdörr till den. Så får Mimmi & Pelle flytta in dit och sedan när Savannah inte kan bo med mamma & pappa mer så får Pelle flytta in till gammelgubben Annika och så får Mimmi istället dela bostad med Savannah...Oj så bra jag tänkt till det va? :)

 Inte för att detta arrangemang är av intresse för er, men kanske en bild på en sockersöt nyfödd chillatjej  kan smaka istället?

Jag ger er Savannah: 

 

 Som storleksreferens får ni tänka på att händerna som håller i henne hör hemma på en femåring :)

 

Postat 2008-01-31 20:18 | Läst 1138 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera