Sport och Naturbilder

Lämnar Spanien

 

Det är färdigt jag lämnar spanien för att leva i Sverige under sommaren. Jag tror att det är skönare. Klimatet här är tufft sommartid mycket folk och värmen tryckande. De flesta svenskar som lever här vintertid åker så här års mot hemlandet.

En fanastiskt rolig tid med att utveckla en tidning, samtidigt är man alltid upptagen. Var det så jag ville att mitt foto skulle bli? Jag vet faktiskt inte, men mycket erfarenhet av foto av alla slag har det blivit. I dom 6 nummer jag fotat i har det bublicerats c:a 200 bilder. Många är så här i efterhand tekniskt sett dåliga foton. Ibland undrar jag varför. Svaret är att jag inte behövt jämföra och att behovet varit så stort.

Jag skall väl inte gnälla men min självkritiska ådra (om jag får kalla den det ) mår bra av att se i backspegeln, önskemålet var faktiskt att träna mig på att ta bra fotbollsfoton,det fick  jag tillfälle till eftersom jag skulle ansvara för sportsidan. Fotboll Handboll gick väl hyfsat men Golf det gick inget vidare. Sporten har en tendens att bli tråkig och det är inget bra för en fotograf.

Tålamod som en "fågelfotograf "har jag ju inte så dom bilder som skulle visas i tidningen kom bort jag ville helt enkelt inte publicera dessa. Men fotboll och handboll gick bättre. Nu åker jag hem och försöker ta mig upp till fjället och fiska lite med min kompis.

  

 

Inlagt 2008-04-15 16:47 | Läst 1991 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Välkommen hem får man väl säga!
Svar från optimal 2008-04-15 19:39
Det känns välkomnande/bert
välkommen tillbaks till Norden :-)
Svar från optimal 2008-04-16 20:40
Tack Lena visste inte att det finns dom som läser min blogg och dessutom orkar kommentera jag blir glad/bert