Sport och Naturbilder

Detta är en djurblogg

Jag har inget emot katter inte hundar gäss kor eller hästar jag har varit bonde i 30 år med massor av djur. Men det som förvånar mig än i dag är att på denna FOTOBLOGG får knappast någon en kommentar. I varje fall inte många i jämförselse med om man skriver att Katten har stuckit ut på friarstråt. OBS alla däggdjur måste få sig ett nyp någongång. Om man hindrar en katt från att sköta sina behov med att låsa in den är det naturligt att den sticker ibland för att sköta dem Det har vi väl alla gjort. Om det är så lätt att snacka när det handlar om katter varrför inte snacka om det denna blogg är avsedd för? Fota djur i naturen katter om man vill vilda eller tama men för guds skull håll er till någonting som har med foto att göra/ Bert

Inlagt 2007-06-04 19:34 | Läst 2170 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Japp, här kommer lite Sk*t, tycker nog att det låter lite surmagat, alla får väl plats på Fotosidan, eller skall vi skicka allt material till Dig för godkännande. Men visst har Du rätt att uttrycka en åsikt, och detta är nog min sista (och första) kommentar på Din blogg. Lycka Till !
En blogg är en blogg..

någon skriver om katten som sprang bort och någon skriver klagomål över detta. Det är väl precis som det ska vara? ;o)
Tankar och sånt jag funderar på eller händelser i livet går ju utmärkt att skriva om i en blogg.
Inga begränsningar tycker jag. :o)
Eller jo... dom begränsingar jag sätter upp för mej själv, det som är privat och jag inte vill berätta för "hela världen" eller halva. ;o)
Jag antar att detta med gäss är myntat till mig-skall sägas jag har många bilder på gåsen-och medge det-hur ofta har du plåtat en grå gås i vardagsrummet? har du haft dina egna kor inne i huset?
Och så är man inte tvungen att skriva om foto-även om det givetvis är upplagt.En blogg är en blogg är en blogg. punktum
Svar från optimal 2007-06-04 22:38
Nej jag har inte haft mina kor inne i huset men i lagården Jag vetinte om jag vände mig till någon särskild utan det förvånade mig att det kom Så många svar när det handlar om djur (vilket min rubrik handlade om) Tack ändå för svaret Lena/ Bert
ok. jag tror svaret på din undran heter "empati", det betyder kort sakt att vi kan ha medkänsla, och att vi bryr oss om våra medmäniskor, t,ex dom som har sorg.Ochså om man råkar vara foto-teknik-idiot-kan detta kombineras med allmän empati. är det tydligt svar? I övrigt har jag fått mycket få komentarer omkring min gås-du är en av de få som komenterat dem!!!!!!!!!!!!!!!!
ps: jag såg inte din överskrift.jag läser alla bloggar jag kan nå....oavsett innehåll,jag är så f-b nyfiken,så jag måste bara se om det är något intressant,vare sig det handlar om fototips,gäs,katter,tomatsoppa eller snygga bilder,eller poesi!
Hej Bert!
Visste inte att det var förbjudet att skriva om något annat än foto på bloggen.
Vad tråkigt liv man har om det bara handlar om foto.
Vad synd att du inte får några kommentarer på din blogg. Den kanske är lite enformig!
Ta och förnya dig lite och vidga dina vyer.
Mvh Annika =)