Sport och Naturbilder

Att Jaga motiv eller älg, samma tålamod.

Det blir en lång väntan, ofta så blir det ingen ting, man går hem utan ett enda foto, eller man har inget sett. Men det finns en viss känsla av spänning ändå,något som kan dyka upp. Här är det tyst inget rör sig ,möjligen en Ren som står och glor ,undrar varför jag står där med en kamera. Tålamod är den gemensamma nämnaren i fotograferande och Att jaga Älg.

Inlagt 2016-10-26 08:41 | Läst 853 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Enligt Göran Segeholm finns det två sätt att tänka som fotograf - jägarens sätt och berättarens sätt. Här är en utmärkt berättande bild om det förstnämnda sättet.
Svar från optimal   2016-10-26 10:20
Tack Sture för di kommentar ja det ligger väl i att jag ser det på så sätt, det är väl kanske mer av bild och text sammanfogande.
Jag föredrar att jaga med kameran då lever älgarna fortfarande och jag har förhoppningsvis en fin bild med mig hem.Plus frisk luft och lite motion.
Svar från optimal   2016-10-27 08:22
Jo det stämmer men ibland krävs tålamod och lång väntan ,tycker jag tack för kommentaren/bert