Sport och Naturbilder

Jag Åker hem

Nu skriver jag inte om fotboll,ingen gillar fotboll inte att läsa om här på fotosidan.Här skall det handla om gamla kameror objektiv och nostalgi. Det skall jag inte heller skriva om. Utan att jag vänder hem till Sverige efter 7 månader i Spanska landet. Men innan jag kommer så långt vill jag återknyta tankarna på Canal du midi och Pierre Paul Riquet Han som tänkte planerade och genomförde bygget av en canal mellan två hav. Det var på 1600 talet han verkade.

Hur tänkte han vad var drömmen, jag det fängslar oss varje gång vi närmar oss södra Frankrike och langedock området. Dessutom stannar vi vid camark för att lyssna och se och givetvis fotografera fåglar som just i dagarna samlas för att bli flera särskilt flamingon i tusental Ett rikt artbestånd att ta del av. Därefterär jag beredd att angöra Uppsala men i början av Maj/ bilden Så tänkte han.

Så blev det och självförsörjande slussvaktare/bert

Inlagt 2009-04-28 19:11 | Läst 1614 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Välkommen hem och tack för bilden/tanken om canal du medi. Har sett den men aldrig tänkt på varför den är där egentligen. Återigen en ny kunskap...
Svar från optimal 2009-04-28 20:21
Tack för din kommentar och välkomnande Jag är väldigt intresserad av den kanalen/
Välkommen hem igen Bert
Kram Lena
Svar från optimal 2009-04-28 20:19
Tack Lena vi ses snart/bert