Sport och Naturbilder

Kvinnan blev alldrig särskilt lyckad!

Jag undrar vad vår skapare tänkte på när han skapade kvinnan.

Mannen var troligen mycket enkel att få till det blev ju praktiskt taget en fulländad produkt. I all sin enkelhet fungerar ju mannen utan några större problem. Kvinnan däremot kan vara komplicerad och svår att komma underfund med.

Jag undrar om vår Gud, om det nu är han som bar ansvaret  var klar över hur mycket hjälpmedel som går åt för att en kvinna skall kunna leva sitt dagliga liv. Hur många kor som måste sätta livet till för att skapa det fett som går åt till sminket hon behöver under sin livstid. Samtidigt går mannen genom livet osminkad och bekymmerslös.

Jag undrar om skaparen hade insikt om alla varierande slag av känslor som måste få plats. För att ta hand om barn, om män som känner sig åsidosatta  och gamla  osv.

Barnafödande som exempel,medan en kvinna kan föda maximalt 12 -14 barn och i några extrema fall upp till 18 barn, men då ser hon ganska sliten ut, kan Mannen producera tusentals barn under sin livstid - utan att det syns på honom.

Jag undrar ändå om Vår skapare och Gud ansåg och fortfarande har den uppfattningen att kvinnan är mindre värd? Vissa herrar i svenska kyrkan anser fortfarande att hon inte kan tala i Guds anda. Då har man väl inte godkänt henne?

Eller man till och med anser att kvinnans hjärna inte håller måttet i jämförelse med mannens. Varför får hon annars lägre lön eller sämre förmåner bara för att hon är kvinna. Det måste innebära att hon anses vara en sämre skapad produkt/bert

 

Inlagt 2008-09-23 10:26 | Läst 1918 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det kan vara så att gud skapade kvinnan och djävulen skapade mannen.Om det är så förklarar det lite varför kvinnan har det som hon har det.Efter många års forskning har jag kommit fram till att det är kvinnan som har intiligensen men mannen har råstyrkan.Därför bestämmer han.Sen fins det ju undantag förstås.Nu ska jag gå ut med hunden sa min fru så jag har inte tid att skriva mer.
FH Kenneth
Svar från optimal 2008-09-23 15:23
Jag tror att djävulen inte hann med han kommer först senare då det är för sent/bert
Fast jag har hört att först gjorde Gud en kladd och sen när alla misstag var gjorda så skapade han kvinnan....)
Svar från optimal 2008-09-23 15:22
Egentligen gjorde han 3 ritningar först mannen den blev bra Sedan kvinnan den blev inte bra Sedan något mitt emellan som han inte vill stå för 2008/bert
Det hjälpte att gnälla, Har Els-Mari redan åkt?
Rikard
Svar från optimal 2008-09-23 15:24
Hon har inte åkt han rättade det jag skrev man behöver lite påskjut ibland det hjälper /bert