Sport och Naturbilder

Med barn på fotorundan.

 

Varför har du alltid kameran med dig Morfar? Det var Karl som frågade det är ett av mina barnbarn som nu har kommit ifrån" skrikåldern " för övrigt samma ålder som  jag minns att man som barn skulle sitta tyst,särskilt när äldre pratatade. Det är ju ett minne blott Bra eller dåligt. Jag orkar inte med om barn får göra alllt efter eget huvud men framförallt när djudnivån är för hög.

Men nu har barnbarnen vuxit till sig och är både vetgiriga och intressanta kreativa och orädda,man får svar på tal morfar får försöka hävda sin aktoritet så gott det går.

Jag reste till Stockholm med Karl 12 år och vi hade en underbar dag tillsammans. Hans nyfikenhet på fotografi och varför man gör som man gör blev naturligtvis en posetiv eftermiddag för oss.

Man får faktiskt en hel del andra vinklar och ser saker på ett annat sätt med barn i närheten. Karl vet en del och tror sig veta det mesta men är en skön kille med stort intresse för historia. Konungens slott fick en genomgång Jag har 7  st barnbarn och alla är olika med varierande intresse Nu tror jag inte jag kan överföra så mycket kunnskap om fotografi men andra kan Det viktigaste är ju Intresset få se hur långt det räcker Kul är det med barn och foto.

Inlagt 2008-08-02 20:53 | Läst 1058 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?