Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

INSNÖAD

***

Jomenvisst, det har snöat rejält idag, men det är inte det jag menar. Ibland när jag går igenom dagens bildskörd känner jag mig väldigt insnöad. Insnöad på landskap, insnöad på att ta "ordentliga" bilder. Skarpt om det går, klassiska vyer. Ett tag kändes det som jag lyckades komma bort från det en smula men just nu......Såklart menar jag inte att det är fel med skärpa eller klassiska motiv, men jag vill inte känna mig styrd av (mina egna) normer.

*

Inte värst fantasifullt det här heller, men ändå en aning oskarpt i alla fall. Och så lutar det lite till vänster :-)

*

***

Inlagt 2017-03-07 19:54 | Läst 1266 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Spännande bild, fint djup och (fart!) o snyggt svv, Hälsn, LO
Svar från Khalad 2017-03-07 21:44
Tack LO !/ Björn T
Lite olika väderläge i våra bloggar idag! ;) Du ser sanningen i vitögat du! Vilket sug och vilken rörelse det är i bilden. Gör sig jättebra i svv, snyggt! /Tommy.
Svar från Khalad 2017-03-07 21:45
Tack för uppmuntrande ord Tommy!/ Björn T
Vem gör inte det..
Just nu då jag har migrän..
Varför måste det vara skärpa på allt.
Skärpa till sig är något annat..
Gun1Inger
Svar från Khalad 2017-03-07 21:50
Hej GIA, det är ju precis det som inte behövs, skärpa på allt. Ändå så stretar jag på med min skärpa hela tiden, det är väl konstigt?
Förresten, du frågade om jag läst Karin Bojs bok om gener, du fick inget svar, hade inte hört talas om den. Nu har jag läst om den och blir interesserad, den borde nog läsas tror jag. Du håller dig med du! Hoppas huvudvärken borta nu ikväll!/ Björn T
Visst kan man komplicera det här med foto hur mycket som helst.. Fotar man en 'svårfångad' Stjärtmes blir man ju glad om den råkar bli skarp så klart, den sitter ju aldrig still.. då blir bilden lite av dokumentation av arten, men det är också fint! Eller så får man en suddig bild av mesen som kanske mer beskriver hur rörliga dom är, och den bilden kanske har mycket mer 'känsla' i sig än den skarpa bilden! Men ingen av dom bilderna kan sägas vara fel, detta är ju egentligen fantastiskt! En del bilder ger mer känsla, andra ger mer dokumentation.. Din bild här ovan ger mycket mer känsla än dokumentation, så här såg det faktiskt delvis ut för mig idag.. känner igen mig i känslan! Sen om man inte vet vart man är på väg eller att man inte har något specifikt 'må'l med sitt foto så tycker jag att man bara ska 'slappna av'.. låt det bli vad det blir! Gör lite längre uppehåll med fotandet och bloggandet, man behöver ju inte leverera varje dag, eller flera gånger per dag.. Men ta gärna alltid med kameran ändå, motiven finns ju ofta där.. så tycker jag!
Hälsn!
Svar från Khalad 2017-03-08 09:46
Hej Jan, du har många bra synpunkter att ta till mig! Nu är min blogg ingen riktig klagovisa utan bara lite gnöl över att jag har så svårt att ta mig ur mina egna mönster. Och i ärlighetens namn tror jag det gäller för fler än jag :-). Tack för din kommentar!/ Björn T
En bild helt i min smak.
I min mening ett kvalitetsbevis att LO satt sitt märke här. Hans stil fast ändå inte.
Sen njuter jag en stund till av vägen
Svar från Khalad 2017-03-08 09:47
Tackar Gunnar, det glädjer mig så klart!/ Björn T