Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

NU PÅ LÖRDAG - DAGNYS I KORSHEDEN - VÄLKOMNA!

***

Nu på lördag om en vecka  är det Dagnys i Korsheden. I fjol var vi tio personer. Korsheden ligger inom en timme från Fagersta, Ludvika, Säter, Borlänge, Falun och Västerås och ca två timmar från Uppsala, Stockholm, Örebro och Gävle. Inga exakta tider eller besked behövs men vi siktar på 10.30 precis som vanligt och det är såklart bra om jag vet om ni tror ni kommer. Men ni är välkomna även om ni inte "anmält" er. Jag står för kaffe med tilltugg och glass och jordgubbar (om det finns, det brukar det göra) men vill ni ha mer riktig lunch tar ni med något. Gott om plats, även inomhus om det skulle regna.

*

Ni som kommer via 66:an till Söderbärke (som ni lätt hittar på kartan) svänger in mot Söderbärke, kör rakt genom samhället över bron och fortsätter 4 km till Korsheden (skyltat). När ni kommer in i Korsheden tar ni vänster mot Torrbo och efter några hundra meter vi busshållplatsen Eldano (mitt emot raden av brevlådor) tar ni av till vänster  och kör nerför backen. Det ser stökigt ut uppe vid vägen där ni svänger av men det är rätt!

*

Kommer ni från Norberg och Fagersta (och Örebro) kan ni åka lilla vägen över Vad och då kör ni bara till höger när ni kommer fram till Söderbärke där det står Korsheden  och kör som jag beskrivit härovan i Korsheden.

*

Kommer ni från Säter, Borlänge och Falun kör ni mot Smedjebacken och några km före Smedjebacken tar ni av vänster där det står Korsheden 13 km. Precis efter att ni kommit in i Korsheden där 70 upphör, tar ni av nerför den lilla vägen till höger vid busshållplatsen Eldano, mitt emot raden med brevlådor.

*

Ni är hjärtligt välkomna!

*

***

Inlagt 2017-06-24 10:30 | Läst 1832 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Trevligt! Har det inplanerat i min almanacka och hyser stora förhoppningar om deltagande.

Jag åker egen bil från Stockholm vid 0830-tiden. Någon som vill åka med?

//GöranR
Svar från Khalad 2017-06-24 13:33
Noterar och trevligt!/ Björn T
Tackar för inbjudan det låter trevligt att åter få besöka Korsheden igen. Hoppas på bättre väder än förra året.
Ha det gott/Stig
Svar från Khalad 2017-06-25 11:56
Trevlig Stig, ser fram mot det!/ Björn T