Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

JAHA, OCH I MORGON SKA DET REGNA.....

***

.....synd......

*

*

***

Inlagt 2023-12-27 21:07 | Läst 685 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ja det är intressant, men svårt det här med vädret, jag försökte nyss få ett svar av AI om varför och det blev svar som Lorenz atraktor, Kaosteori, Ensembleprognoser mm! Så det får bli ett paraply i stället!
God fortsättning på Julen Björn!
/Bengan
Svar från Khalad 2023-12-28 13:01
Hej Bengt, det finns många förslag vad gäller vädret, fjärilsvingslagen i Brasiliens djungler inte att förglömma. Har njutit av den myckna snön som klätt in det mesta mkt vackert. Nu försvinner nog en del av det vackra men knappast all snö, två dagar plus sen kallt igen. Tack för hälsningen och God fortsättning också till er!
God Fortsättning Björn! Här var det -19 när jag fotade vid Söderbärkebron för ett par dagar sedan. Blev ingen lång stund då fötter och händer frös så det gjorde ont. Underbar vacker soluppgång var det så det var lite värt ändå att frysa. Mvh Nina
Svar från Khalad 2023-12-28 13:03
Tack Nina, har sett att det varit kallt däruppe. Åker nog upp veckan efter nyår, har annars inte varit däruppe alls i vinter. Kommer ihåg din morgonbröd från bron där, jättefin!
Hej Björn.
WOW – det ser inte alls ut så här i Roskilde.
Det ser vackert ut – så länge det varar.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Jag har haft en "grön" jul i på engelska västkusten men är nu tillbaka i snön och för dagen, blötsnön. Det var ändå fortfarande väldigt fint när jag åkte och handlade men vi kommer också att få regn senare i kväll och i natt. Men jag tror inte all snö försvinner. Det ser mysigt ut på er altan. Så där såg min bil ut när vi skottade fram den på förmiddagen idag.
God fortsättning till er båda,
hälsningar Lena
Lammullsfåtöljen ser skön ut men det är lite väl mycket grädde på tårtan på bordet ;))
Tur du har plåtat för att väcka framtida minnen..
HaD/Gunte..
Jag älskar snö... Mycket läcker bild.
Hälsningar Halina