Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

DOM RÖDA SKORNA

***

Också den längsta resa börjar med ett enda steg. Riktningen är kanske inte det viktigaste, vi hinner göra många korrigeringar på vägen. Men att ta steget, ut i världen eller ut på Saxevägen, att inte stå still, är det viktiga. Att leva är att ta risker, kanske snubblar vi på vägen? I alla fall gör jag det.  Kanske blir det inte som vi tänkt, men då blir det ju nå´t vi inte tänkt, och då blir det lite mer spännande. Tänk va´ trist om det bara blir som vi tänkt? Inte behöver vi gå så långt heller, det räcker bra med att vara där vi är, bara vi inte fastnar i det gamla, det som var. Undrar om jag inte borde skaffa ett par röda skor, dom är ruskigt snygga, jag har mest ett par svarta Ecco, väldigt förnuftiga. Inte kan jag ge mig ut i världen med dom, ett par svarta Ecco? Undrar om det finns några röda skor på skoaffären i Söderbärke, Sveriges äldsta igångvarande skoaffär?

*

*

*

***

Inlagt 2018-04-10 23:50 | Läst 1384 ggr. | Permalink

"Röda skor är lite kaxigt och jag gillar det och din bild gör dem rättvisa. Jag har haft några röda par men inte på senare år. Jag skaffade nyligen ett par klarblå Ecco till vår och sommar, det känns lite lagom tycker jag. Hälsningar Lena"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hmm... jag har också svarta Ecco som jag går runt med, ingen kommer att fota mina fötter i dem. Men jag tycker de är väldigt sköna. Själv är jag nog för feg för att köpa ett par röda skor.

Hälsningar
/ Peter
Svar från Khalad 2018-04-11 16:14
Dom är sköna, tåliga och slitstarka, väldigt förnuftiga skor. Men dom är som sagt inte röda.......:-) Hälsningar/ Björn T
Hej Björn.
Som sædvanlig en meget fin og tankevækkende tekst. Rødt er fint.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Khalad 2018-04-11 16:16
Visst är det fint, rött........Tack och hälsningar/ Björn T
Röda skor är lite kaxigt och jag gillar det och din bild gör dem rättvisa. Jag har haft några röda par men inte på senare år. Jag skaffade nyligen ett par klarblå Ecco till vår och sommar, det känns lite lagom tycker jag.
Hälsningar Lena