Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Morgon och kväll och dag där mitt-i-mellan

Tacka vet man mornar när man kommer upp tidigt och kvällar som ger något extra i fotovägen. Lätt dimma eller vacker sol att skåda. Dagtid är lite svårare, men har man tur kan solens ljus sila ner mellan molnen och så är den fotodagen också räddad. 

Bilderna nedan är ett försök att väcka liv i bloggen igen, tänker mig kanske något slags veckoblogg eller dylikt... Vi får se hur det blir.

Och en liten annons: Dagnys fotofika återigen lördagen den 7 februari, kl 10.30 Konditori Fågelsången, Uppsala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Fotografierna: Puerto de Mogan, Gran Canaria, vecka 1 - dvs slutet av december 2014 och början av januari 2015.

.

Inlagt 2015-01-30 23:37 | Läst 3605 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du har precis som jag tagit lite siesta från Fotosidan. Det behövs ibland.
Det var sköna vackra vältagna bilder du visar här.
Skönt se dessa innan jag hoppar i sängen.
Ha fin helg på dig
///Gun-Inger
Svar från RHelena 2015-01-30 23:51
Lite siesta, det kan man nog säga... Har varit väldigt inaktiv på alla sätt och vis och det behöver man nog vara emellanåt. Uppriktigt sagt vet jag inte hur det blir med bloggandet nu heller, jag har ju mitt "en bild om dagen"-projektet som snurrar av sig självt i en evighetsloop på Blipfoto. Har påbörjat mitt tredje år nu. Och andra sidan, genom att det just handlar om EN bild att publicera varje dag så blir det en del bilder "över" hela tiden. Det är i första hand sådana som jag tänkte publicera här. Av bilderna ovan är dock nr 2 en som jag har publicerat som dagens bild. En bild i en serie med solnedgångsbilder valde jag också ut till dagens bild, fast ingen av de ovanstående just.

Vi kanske ses här framöver också!
Gun-Inger Arvidsson 2015-01-31 00:01
Hoppas det och ha det mysigt på nästa träff.
///gia
En härlig bildsvit! Roligare med sådana här bilder än badstränder och hotellpooler.
Svar från RHelena 2015-02-01 13:07
Tack du! Kan inte bli så mycket badstränder och hotellpooler i min blogg från denna resa; vi var mest varje dag ute och vandrade i naturen, i timmar.
Fast någon drinkbild eller dylikt tål du väl? ;)
EGW 2015-02-01 17:28
För all del, jag ska hålla tillgodo med vad du bjuder på! :-)
Utomordentligt fina ljusbilder! Roligt att se dig här igen/ Björn T
Svar från RHelena 2015-02-01 13:07
Tack Björn! Jag hoppas att jag lyckas med att vara lite flitigare här än vad som har varit fallet ett bra tag.
Trevligt att se Rauni!! Fina bilder, men jag tror att du såg mer landskap än jag gjorde när jag var där 2011. Men jag hann med lite foto ändå. Och jag undrar om din sista bild, inte är samma klippa som ryssen hade bosatt sig på.... där i Puerto de Mogan... :) Välkommen tillbaka till bloggen. Har själv haft, eller har, en liten paus... :)

http://www.fotosidan.se/blogs/klick/hur-va-det-nu-med-white.htm
Svar från RHelena 2015-02-01 13:18
Jag kan intyga att det blev jättemycket landskap och bilder därefter också för vi vandrade timmar i stort sett varenda dag. Tvingade oss till stranden en ½-dag för jag ville bada i havet åtminstone en gång.

Puerto de Mogan är väldigt mysig och allra mest uppskattar jag kvällarna då det blir väldigt lugnt efter att alla dagturister har farit iväg. Jag kom dit själv som en sådan närmare 20 år sedan (det fanns inte mycker turism där då, lokalbefolkningen dominerade) och återvände några år sedan (2011!) för en hel vecka. Och nu denna gång.

Tror att det kan bli fler gånger för jag uppskattar väldigt mycket detta att "riktiga" människor lever här, det spelas fotball, barnen går i skolan etc, vardagslivet pågår parallellt med turistlivet. Man har inte heller låtit turismen växa stort och ta över så som skett på andra håll.
Och fortfarande finns det inga jättekolosser till hotell! Men annat kan det bli: motorvägen ända till PdeM blev klar förra året...

Ryssen... vet inget om honom.... han fanns i alla fall inte på plats nu.