Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

I replokalen med Lex Quinton

Spenderade några timmar i replokalen tillsammans med albumaktuella Lex Quinton. Det är roligt att stå mitt på golvet i en replokal och höra musiker spela och diskutera musik. Bandets sångare Gustaf Saxvall bryter mitt i en låt och vill ha något annat riff just där, eller en ton upp eller ner. Alla nickar förstående och de kör vidare. Någon annan bryter och har en ny idé. Jag kommer på mig själv att jag funderar på hur de minns allt. Det är imponerande att se och höra proffsiga musiker skapa musik. Jag konsumerar väldigt mycket musik men kan ingenting om hur man skapar den. Som sagt mitt i detta kreativa rum stod jag med ett par kameror och dokumenterade och porträtterade vad jag såg. Skapade min känsla av vad jag upplevde genom mina bilder.

Lex Quinton består av:

Gustaf Saxvall - sång, gitarr 

Linus Carlsson - gitarr

Makkan Aldén - bas

Henning Winnberg - klaviatur

Magnus Karlsson - Trummor

(klicka för bästa upplösning)

Inlagt 2019-03-25 22:03 | Läst 2022 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Mycket fina bilder tycker jag, fastnade genast för variationen i bilderna. Motiv och var du lagt skärpan. Ja, musik är roligt även om man själv är tondöv. ( som jag ).
Sten
Svar från Erik Birgerson 2019-03-29 21:41
Tack kul att de gillas! //Erik
Många bra bilder som förmedlar det du skriver.
//GöranR
Svar från Erik Birgerson 2019-03-29 21:43
Tack så mycket för din kommentar! //Erik
Jag som fotograferat så mycket jazz till klubben här i Hässleholm gillar naturligtvis dessa bilder där varje bild tillför något samt då det är när ni repar...glädjen är stor det syns o känns...
Härligt se så här innan jag lägger mig då jag brukar ha ganska otäcka drömmar hoppas jag får drömma jag var med i lokalen.
God natt sov gott
Gun-Inger
Svar från Erik Birgerson 2019-03-29 21:45
Tack för din kommentar och hoppas att bilderna bidrog till en god sömn under natten. //Erik
Det var dokumentärfoto det som heter duga!
Svar från Erik Birgerson 2019-03-29 21:46
Tack få mycket för det! //Erik