I blekingska fågelmarker

Här kommer jag att redovisa lite funderingar och visa lite bilder från mina irrfärder i den blekingska myllan.

Brutus Östling på besök i Karlskrona

Sitter just nu och inväntar vårt evenemang i kväll! För andra gången har vi fått Brutus till stan för att visa sina bilder och berätta om sina irrfärder runt klotet. Det blir en höjdpunkt för alla fågel- och fotointresserade som kommer - garanterat!!!

Hoppas att några från Fs som läser detta också dyker upp, alla är välkomna!

Ur vårt pressmeddelande:


Brutus Östling visar bilder i Karlskrona 19/10

Måndagen 19/10 kommer Naturfotografen Brutus Östling till Karlskrona och visar bilder från sina senaste arbeten. Det kommer att bli en högtidsstund för alla natur- och naturfotointresserade. Brutus har sedan sin första bok ”Mellan vingspetsarna” (2005) hela tiden, likt en berömd stavhoppare från Ukraina, höjt ribban för vad man tror är möjligt att åstadkomma! Hans senaste verk ”Att överleva dagen” är inget undantag och man häpnas över kvalitén och uttrycket i hans bilder.
Arrangemanget kommer att äga rum i aulan på Ehrenswärdska gymnasiet kl. 19.00 och det kommer att finnas möjlighet att köpa signerade böcker av Brutus efter bildvisningen.
Arrangör är Karlskrona Ornitologiska Klubb i samarbete med Studiefrämjandet.


Brutus Östling blev för bara några timmar sedan augustnominerad (för andra gången) för sin senaste bok "Att överleva dagen" 


Inträde: Vuxna 50:-, studerande 30:- (barn under 12 följer med in gratis)
Inträde: Vuxna 50:-, studerande 30:- (barn under 12 följer med in gratis)

Väl mött!

Tony

Postat 2009-10-19 16:37 | Läst 3193 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera