Christers blogg

Mycket resor, sport o natur, samt lite annat

Förnyelse

Har du gått i väggen med ditt fotograferande? Känner du som jag kan göra att motiven inte finns framför din kamera? 

Du har skaffat en så fin o bra kamera men hittar ingen inspiration till att ta bilder? Alla dina bilder blir på samma motiv.

Då har jag ett bra tips. Ta kameran och åk bort någon stans, långt bort.

Jag åkte till Tanzania och fick med mig hem massa bilder som jag fortfarande håller på och sorterar. Har gjort en mindre visning av några här hemma i idrottsföreningen, kommer att köra en visning till i nästa vecka. Planerar nu för flera visningar och en utställning framöver. 

Så småningom kommer jag att lägga ut lite flera bilder på FS. Jag är lite försiktig med det då en hel del ingår i mina bildspel och visningar.

När jag nu tittar på bilderna så längtar jag tillbaka dit. Förhoppningsvis ger det här ett avstamp för bättre och mera fotografering för mig. 

En av killarna jag blev bekant med i Tanzania vill att jag ska komma tillbaka dit snart. Han kommer att guida mig till för mig nya platser med nya och spännande fotomotiv. Men det är ingen resa till 5-stjärniga hotel. 

Vem vet, kanske det går att ordna så några kan göra mig sällskap på resan. I så fall lägger jag en annons på FS. Men då måste allt vara ordnat så gott det går i den delen av landet.

Postat 2008-03-04 22:11 | Läst 1143 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera