fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Sista biten hemmåt - då och nu

Som  jag såg den för ett par veckor  sedan

.

Men jag såg visst  mest träd.

.

Som jag såg den igår

.

 

Inlagt 2016-04-29 09:10 | Läst 2067 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Den största förändringen tycks vara att kundvagnen har flyttats till tunnelmynningen. Våren har väl stannat upp p.g.a. kylan även hos er på baksidan. Fina bilder!
Svar från janolof 2016-05-02 17:56
Jo kundvagnarna tycks ha ett eget liv och dyker upp både här och där...
... och nu har värmen kommit.
Tack/J-O
Tur att ni inte har en kanal intill gångvägar och tunnlar som här vilket i sin tur brukar betyda att
en `bortkommen´ kundvagn hamnar där till slut.

/Stephan
Svar från janolof 2016-05-02 17:58
Vagnarna kan hamna på andra konstiga ställen också!
/J-O
Kan så vara att man kan se förändringar mellan nu och några veckor sedan, men vägen är sig örvånansvärt lik sedan mitten på 70-talet då jag sprang, gick eller cyklade där ofta när jag skulle hem till en kompis som bodde på Frejavägen. Jag bodde i Servicehuset på den tiden. När jag åkte förbi Servicehuset nu ikväll såg jag att inte bara den berömda "gången" var borta, utan även allting mellan 12 och 14, Där det förr låg en reception var det bara ett stort hål.
Svar från janolof 2016-05-02 18:03
Roligt att du känner igen dig. Jag bor i början av Frejavägen, men servicehuset är bara ett ord för mig, det var nog före min tid.
Hundblues 2016-05-03 23:15
Servicehuset byggdes väl i början på 70-talet, och var väl fram till slutet på 70-talet ett väldigt bra ställe att bo på, med nära till allt, fotolabb, gymnastksal, bastu, föreningslokal,etc som man kunde boka. Sedan blev det "Malmvägen" där det enligt den allmänna omfattningen bara bodde slödder. Det gick väl till och med en realityserie på TV om ungdomar som växte upp på Malmvägen. Min klasskompis bodde på Frejavägen 8.