En plats där jag kan visa bilder ihop med text...

Chanslös master

Jag har deltagit i båda omgångarna av fotosidan master, det är spännande och man väntar på numret där resultatet ska redovisas. Tyvärr har mina bilder inte fallit domarna i smaken och självklart tittar jag på dom vinnande bilderna men det är inte den typen av naturbilder som jag bidragit med. Bilden i detta inlägg är inget av mina tävlingsbidrag.

Inlagt 2022-01-21 16:50 | Läst 534 ggr. | Permalink

"I mina ögon en vinnarbild. Precis som bilden i din förra blogg. Sten"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
I mina ögon en vinnarbild. Precis som bilden i din förra blogg.
Sten
Svar från mojje 2022-01-22 09:22
Tack för dom orden Sten, kul att du gillar bilderna.
Din bild samtalar lite, lite grann med Harry Martinsson, poeten, nobelpristagaren. Utsikt från en grästuva med flera. Det kan vara ett problem att jury och inlämnare inte talar samma språk. Man kan tänka sig att inlämnare ibland talar ett i någon mån lyriskt språk. Juryn läser med ett annat språk som lexikon. Och nånstans i bakgrunden spökar den nutida synen på hur en bild ska se ut. Inte vad en bild berättar. Det här är knepigt, sanna mina ord.
/Gunnar S
Svar från mojje 2022-01-22 09:29
Tack Gunnar, intressant att läsa din kommentar men visst är det så att man inte talar samma "språk" i tävlingar och i mitt fall är mitt "språk" annorlunda. Därmed har jag redan avslutat mitt fortsatta tävlande i tävlingen för denna gång.