Häst igen :)

 

Igår var jag på besök i "stora" Älandsbro igen. Min underbara väninna Lillemor ville att jag skulle komma upp och provrida hennes häst för hon behöver bli av med henne och då var jag den som hon hade i sikte på att ta hand om henne :)

Hästen är toktrevlig, en underbar gammal märr som är högt utbildad både inom dressyr & hoppning. Lillemor har ställt upp på mig genom de tjugo år som vi varit vänner, så nu var det min tur att finnas där för henne. Matilda (märren heter så) fick ett föl för tio månader sedan och nu är det hög tid att sära på mor & dotter. Därför är det lite panik att flytta på modern och eftersom hon har ett litet speciellt sätt så vill Lillemor att ngn som känner henne och som hon litar på tar hand om Matilda.

Jag tänker inte neka henne att komma hem till mig, det är en trevlig häst och vi kommer nog att bli goda vänner. Vi börjar med att hon får stanna över sommaren så får vi se hur vi ordnar det till hösten. Det akuta skedet är ju då iaf ombesörjt :)

När jag då var uppe och hälsade på så passade jag på att ta lite nya bilder på lilla Madonna. Förra gången jag var upp så höll hon på att släppa fölpälsen och var inte allt för vacker. Nu har hon dessutom växt på sig och redan nu ser man vilken vacker dam hon kommer att bli som vuxen.

 

 

 

 

Mamma Matilda var inte lika sugen på att posera, men jag skall se om jag inte kan hitta iaf EN bild som hon ser hyfsad ut på. Men det får vänta tills imorgon :)

 

 

 

 

 

Inlagt 2008-04-27 20:37 | Läst 2091 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Vad snygg hon är!Jag ska också snart sära på mor och son....
Jättefin häst! :o)
Fina bilder!
Mvh Annika
Å hon ser väldigt trevlig ut.
Se det så att du får en möjlighet att lära känna en stor personlighet mer....Skulle varit helt härligt att kunna "hjälpa" till på det sättet...

PS säger en som bor i lägenhet mitt i stan ds
Är ju tur att du får något att göra ;)

Visste inte att ni hade stall också?

Sköt om dig,
Peter