Jag ligger efter.. *suck*

 

Jag tycker det är superskoj att fotografera, verkligen. Dock tycker jag det är mindre skoj att redigera bilderna i efterhand. Jag har alltid en benägenhet att skjuta den biten framför mig, så till slut sitter jag där med en monsterstor hög med bilder som skall bearbetas innan jag kan leverera dem till modell & Mua...skittrist är det :(

Ikväll har jag iaf tagit itu med lite av de bilder som hamnat efter, det känns bra. Visst har jag fortfarande några kvar att ordna, men jag har iaf kommit en bra bit på väg :)

Till den 15:e måste jag vara klar, för då dimper nästa modell in och då skall vi nyinviga studion efter ombyggnationen.

 

Inga bilder än på studion, jag har inte städat ännu men jag kan bjuda på en av bilderna från dagens redigering istället:

 

 

 

Inlagt 2008-03-09 19:07 | Läst 1504 ggr. | Permalink
jätte vacker bild, härligt ljus och fin hudton!
snyggt fotat:))
/elin
Svar från -Catherine- 2008-03-09 19:55
Tack Elin, vad roligt att du tycker om bilden :)
Hmm, du har samma problem som jag hör jag ;)
Sitter också med en hög med bilder som skall redigeras, så nu när jag var på senaste träffen var ett av villkoren för att jag skulle fota. att modellen själv redigerade bilderna. Funkade utmärkt :D

Sköt om dig,
Peter
Svar från -Catherine- 2008-03-10 14:46
Ja, kanske jag får tänka om oach låta modellerna redigera själv? Hmm...det tål att funderas på iaf :)
Ha det gott du också!
Jag har precis samma problem! Jag älskar att fota, men älskar inte att retuschera. Just nu har jag två sessioner som ligger oretuscherade..och det känns inte så bra..speciellt inte eftersom jag är drygt 8100 Kilometer hemifrån...

Retuscheringsångest är ett dagligt inslag i mitt liv, tyvärr. Jag önskar att jag tyckte det var roligt, speciellt för modellernas skull..men jag spyr på att sitta i timmar framför datorn och pilla på nåns hud istället för att fota.

Samtidigt har jag otroligt svårt att släppa ifrån mig mitt arbete innan det är färdigt. Litar inte på att någon annan kan göra retuschen som JAG vill ha den. Men jag har faktiskt övat lite på det. Sandra har retuscherat de flesta bilderna jag har tagit på henne som är utlagda på MB.

Riktigt vacker och behaglig bild! Gillar att den är så enkel, naken och avskalad, den känns harmonisk och lugn. Ljuset håller hög klass!

Lova att säga till om du hittar en tankeläsande retuschör som är riktigt duktig och billig ;)

Med vänliga hälsningar, Walle