Nytatuerad igen :)

Igår bar det av till min kära tatuerare igen. Projekt Belial påbörjades på högerarmen. Detta är ngt jag har planerat länge, men inte kommit till skott med förrän nu. Tyvärr hann vi inte klart så mkt vi hade hoppats på eftersom Catherine var besvärlig med stackars Arne och hade honom att rita om hela bilden. Den bild jag hade planerat fick tyvärr inte plats på min arm nu efter min viktnedgång, så det blev att möblera om den "lite". Arne är ohyggligt duktig måste jag säga, jag är helnöjd med resultatet än så länge och ännu bättre kommer det bli när det är klart :)

Så här ser den ut idag, linern är gjord och skallarna längst ned skuggade men nu måste den läka klart innan vi kan fortsätta med resten av skuggningarna (allt kom inte med på bilden, den fortsätter runt på baksidan av armen):

 

 

 

 

Inlagt 2007-10-18 13:25 | Läst 1892 ggr. | Permalink
Tihi, förlåt mig Lena :)
Men jag kunde inte låta bli, jag är så glad att jag äntligen kommit till skott med denna..

Jo, det är svårt att stoppa upp när man väl börjat, men å andra sidan; måste man stoppa då? :P

Barnens namn å födelsdata har jag inte, det var en bra idé, det skulle jag gärna vilja ha..hmm

Mina andra tatueringar går lite i samma tema faktiskt, mest änglar & demoner samt en å annan fladdermus :)
Jag är kluven till tatueringar, och kommer nog inte att lägga mig under nålen.
Samtidigt fascineras jag av vissa bilder och funderar ibland på psykologin bakom valet av motiv. Om det nu finns någon?
Svar från -Catherine- 2007-10-18 16:37
Jag tror nog de flesta har en speciell relation till sina motiv, om än de kanske inte alltid är så djupgående :)

Jag gjorde min första tatuering ganska sent i livet, men sedan har det rullat på. Detta min senaste kommer förmodligen inte bli min sista den heller, men den kommer ju att ta ett tag att göra klart så nästa motiv ligger en bit in i framtiden :)
Shit pommes fritt vad läckert! Djävulskt snyggt kommer det där att bli! Gillar sättet bilden är uppbyggd på =passar bra att prägla läder med som jag gör lite då och då. Vore skoj att få veta dina tankegångar kring motivvalet men har full respekt om vill behålla dom för dig själv. Lord Belials klassiska album Kiss the goat rullar nu för fullt i cd-spelaren. Tidig black metal med en trevlig melodisk touch.
Själv har jag bägge armarna fulla med mestadels vikingamotiv i svart/vitt. Visuellt har jag försökt bygga så att man på håll ser som en svart smet som rör sig runt och följer armens form men när man kommer närmre så kan man studera mängder av ihopbyggda motiv med massa smådetaljer som alla är en bit i mitt pussel som jag inte ens tänker ge mig in på att förklara här.
Det enda jag ångrar är att högerarmen inte är klar men jag gillar att ha nå't att se fram emot också.

Mycket nöje med din nya tatuering och kom ihåg, inget kliande;-)
Svar från -Catherine- 2007-10-19 16:03
Tack så mkt Tommy!
Jo, jag tror också det kommer bli väldigt bra när det är klart, Arne är en klippa så jag litar fullt å fast på att han gör ett bra jobb :)
Angående tankegångarna bakom motivvalet, så tror jag att jag håller det lite för mig själv då det kan missuppfattas så mkt. Men Belial är kort sagt min absoluta favoritdemon :)

Vikingamotiv låter intressant. De är ju trots allt förfäder till oss så jag förstår din fascination. Har du några bilder där man ser tatueringarna?

Tack för ditt inlägg, och jag lovar att inte klia :)

/C